zoleprole 89 Napisano Decembar 23, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi majstor za izradu crash barova, Novi Sad i okolina, jedino znam za Sebu, ali on je u Beogradu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Decembar 23, 2024 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Za koji motor treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 89 Napisano Decembar 23, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki gw250 Inazuma. Promenio Decembar 23, 2024 član zoleprole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Decembar 23, 2024 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, zoleprole said: Suzuki gw250 Inazuma. Saljem pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 108 Napisano Januar 1 U prolazu, 55 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju crash barovi za bmw f650gs, isto NS, ako ima ko da radi šaljite kontakt, hvala unapred, srećni praznici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 89 Napisano juče u 13:07 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući bratu Tiboru sa foruma, našao sam majstora za crash bar u blizini Novog Sada. Čovek se zove Igor i nalazi se u Temerinu. Napravio je za Suzukija lepše i bolje i naravno jeftenije nego original koji košta preko 300 eur kod ovlašćenog zastupnika za Suzuki. Igor je bravar po zanimanju i motori mu nisu prioritet, ali iz hobija može i zna da napravi crash bar i ostale nosače za motore, pošto i sam vozi motor. Eto kome treba majstor u blizini Novog Sada, mogu iz iskustva da ga vrlo rado preporučim. Vrlo rado ću ostaviti broj telefona ako pravila dozvoljavaju, ako ne,javite mi se porukom pa ću proslediti njegov kontakt. Hvala još jednom Tiboru sa foruma koji mi je preporučio Igora. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...