Aleksandar2379 9 Napisano Petak u 23:51 U prolazu, 0 postova Lokacija: Sombor Motocikl: HONDA NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumašima Nekoliko godina unazad pratim forum, od prošle jeseni posedujem vozačku dozvolu sa A kategorijom, a zimus sam kupio prvi motor/skuter, tako da sam nov u svemu ovome. Trenutno vozim NC750. Motor mi najviše služi za laganu voznju, tj jednostavno za uzivanje. Za prvu godinu vožnje sam prešao nekih 15-ak hiljada kilometara. Zanimljive su mi bile vikend voznje (petak-nedelja), a u planu su mi i duze voznje, pa mozda ima bajkera kojima bih se nekada mogao pridruziti na putovanju. Aleksandar, 30 godina, Sombor 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9873 Napisano Subota u 00:09 Ne silazi, 2301 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za predstavljanje ! Dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1596 Napisano Subota u 07:40 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano Subota u 11:41 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 302 Napisano Subota u 14:09 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 101 Napisano Subota u 17:03 Svrati ponekad, 23 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...