džoni94 191 Napisano Sreda u 09:16 (promenjeno) Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989; Honda VT 600 shadow 1993 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prodajem mašinu sa legendarnog i nepoderivog dvocilindraša: suzuki gs450l: Suzuki GS450L WWW.MOTORCYCLESPECS.CO.ZA Motorcycle Specifications Overviews and Road Tests VIDEO mjerenja kompresije možete pogledati na sljedećem linku: cijena agregata je 450 evra pored agregata na prodaju su i sljedeći dijelovi: -CDI, -regler, -kompletna instalacija, -rezervoar, -karburatori, -zadnji točak, zadnji amortizeri, -lanac i lančanici, -zadnje vile, -sjedište, -zadnja štopka, -kutija vazdušnog filtera....itd LOKACIJA: Kozarska Dubica, BiH. KONTAKT: +387 66 935 047 viber,whatshapp Promenio Sreda u 09:19 član džoni94 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 191 Napisano Sreda u 09:18 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989; Honda VT 600 shadow 1993 Prijavi odgovor kao problematičan agregat je 450 evra, za informacije o cijeni ostalih dijelva molim vas pošaljite poruku na viber ili whatsapp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 172 Napisano Sreda u 20:45 Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam ja imao 1984. godine, a bio je 81. Sledece godine ga prodam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džoni94 191 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Banja Luka, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda Africa Twin 650 1989; Honda VT 600 shadow 1993 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, waterman said: Ovo sam ja imao 1984. godine, a bio je 81. Sledece godine ga prodam. Upravo ovaj agregat koji se prodaje je vozio moj stric dok je motor jos bio u komadu prije dvadesetak godina. Sjecam se da sam kao klinac bio fasciniran tim motorom, kakav rad, kako fino pali, imao je cak i brojac brzina i cini mi se 6 brzina, dvocilindras, udobno sjediste, bukvalno u besprijekornom stanju... stric ga je prodao i kupio je virago 750, iskreno mislim da je tu napravio gresku... Kasnije nakon mnogo godina i nekolicine novih vlasnika, ova masina zavrsava kod mog prijatelja koji je ujedno i moto mehanicar i sad je prodaje u dijelove... Masina je zaista u odlicnom stanju..i ko se iole razumije u motocikle zna koji je ovo kvalitet.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 172 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 180 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan džoni94 Pitaj prijatelja mehaničara da li ima da proda pinjon za Yamahu xj 900 , Nov ili polovan ali ispravan. 062 336089 Milorad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...