Roonicon 0 Napisano pre 2 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, svi me znaju kao Runi, pa mozete tako i vi da me zovete. Imam pomalu cudan odnos sa motorima, ljubitelj sam istih od malih nogu, secam se kada me je stric na svojoj Javi vozio pored Dunava, to je bilo nezaboravno iskustvo. Medjutim, kasnije sam saznao za jedan nemio dogadjaj koji se desio mom rodjaku koga nikad nisam upoznao, nazalost, poginuo je u saobracajnoj nesreci na motoru, i od tada se u meni javio neopisivi strah, od tog dana kada sam saznao imao fobiju od voznje na motoru. Nadam se da cu jednog dana taj strah uspeti da pobedim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano pre 17 minuta Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u ovaj mali-veliki svet interesting people .. Shvatam sta zelis reci.., “sedi” ovde, citaj , slusaj, razmatraj.. na kraju preseci .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...