Bokes 3041 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, Reših da otudjim jednu od svojih kaciga, pa ću je prvo oglasiti ovde. Kao što naslov kaže, u pitanju je Caberg Droid, veličina M, crna. Pokušaću da budem detaljan po pitanju stanja i svega što kupac dobija.Kaciga ima: - providni vizir sa pripremom za pinlock, - pripremu za komunikaciju (ne dobija se uz kacigu), - sunčane naočare (mehanizam potpuno ispravan), - deflektor za bradu. (Imala je i deflektor za nos ali sam ga izgubio, nažalost), - vadivu postavu. Uz kacigu se dobija: - pinlock vizir - tamni vizir sa slika. Prisutni su sitniji tragovi korišćenja na spoljašnjoj strani (potiljačni deo i iznad komunikacije - od poklopca kofera i od skidanja komunikacije) - videti slike i snimak. Postava je u dobrom stanju, nije izbledela niti pocepana. Pri jednom pranju unutrašnjosti kacige, žurilo mi se da je osušim pa sam ubacio u mašinu za sušenje i na temenom delu postave se malo odvojila mrežice od sunđera- sanirano nekim lepkom za platno. Kaciga se može pogledati i probati u Kraljevu. Sutra i 26.12. ću biti u BG pa ako uklopimo vreme i obaveze mogu je poneti sa sobom da je pogledate i preuzmete. Cena neka bude 120€. (Obzirom na sve što uz nju ide nadam se da nije mnogo).Ukoliko sam nešto zaboravio ili vas zanima još pojedinost - stojim na raspolaganju. Kontakt ovde ili na broj 065 2000 370 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3041 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo i 2 snimka gde se možda bolje vidi stanjehttps://youtube.com/shorts/-2eDkm6uHR4Sent from my SM-G998B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3041 Napisano Januar 10 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Skupo? Može za 100€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7499 Napisano Januar 10 Drug član, 3112 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ta komunikacija je prva koju sam ikada kupio pre 10god (ako ne i više) , nešto povoljno, i dobacuje ko luda, i baterija traje ceo dan.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3041 Napisano Januar 10 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Slična priča.... skroz korektno za moje povremene potrebeSent from my SM-G998B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3041 Napisano Subota u 12:24 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego što promenim cenu na javnim oglasima, da pitam prvo zajednicu - skupo ili jednostavno nikome ne treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 922 Napisano Subota u 12:45 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo. Kaciga iz druge roke? Neznam, ja ne bih kupio nikada. Kao drugo. U Louisu su tih dana neki modeli Caberg kaciga na snizenju od 50 i više posto, tako da se dobra, nova kaciga dobije za 120€. Možda je to odgovor, da Li je 120€ mnogo, ili ne. Inače, sam vozim treču Caberg, dolazi uskoro i četvrta. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Subota u 13:32 Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene proslog marta u Louis-u i cena nove. Ne znam koliko kosta ovde nova... Realno, par god stara, sa tragovima koriscenja 50-70€ max. Pitao si za misljenje i napisao sam. Da nisi pitao, ne bih se mesao. Individualno pravo je. Tu su zapadnjaci malo "bolji" od nas. Polovne stvari poklanjaju, ili prodaju mnogo ispod cene. Mi to necemo, jer nama "niko nije poklonio" ili neki bi da max zadrze cenu i malo doplate za novu. I onda nam smeta po kuci... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3041 Napisano Subota u 13:47 Drug član, 1067 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogli ste odmah da napišete tako, ili da pošaljete u privatnoj poruci.Ko da bi zamerio nešto. Nema ništa loše u tome ispraviti nekog ko greši, pa ako hoće nek prihvati, ako neće - srećan mu put...Prošlu sam poklonio ovde i zaista je otišla odmah Kada sam za ovu formirao cenu onomad pogledao sam na internetu cene nove, prepolovio i još malo umanjio.Obzirom da ova ima i 2 vizira i pinlock mislio sam da je korektno.Istina je verovatno negde između, niti nam je svima Luis dostupan niti se svi usudjujemo da naučimo bez probe...Namera mi je zaista bila dobra, ali eto, kad se sa druge strane pogleda može da izgleda i drugačije...Sent from my SM-G998B using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6457 Napisano Subota u 15:42 Drug član, 3042 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gadljiv na polovne stvari, ali kaciga, obuća i pantalone (zbog međunožja) mi nikako nisu "prijatne" i ne koristim ih. Kad se prodaje kaciga koja je, ipak, dosta nošena što se vidi po postavi, bez obzira na nove delove koji idu uz nju, mislim da njena cena ne sme da pređe cenu tih delova u radnji. Nisam kupac, nemoj da me pogrešno razumeš. Ja tako razmišljam, pitao si za mišljenje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...