zhex 237 Napisano Januar 9 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je anlaser u problemu ako trepere lampice kad verglaš, sa novim akumulatorom... Vuče previše struje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 8 Napisano Januar 10 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Anlaser je nov bas kao i regler i bendiks... Skoro sam sve zamijenio i sad mi je jad zasto nece da upali na kljuc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 8 Napisano Februar 22 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drustvo!!! Danas sam sklopio sve sto se skutera tice sve je islo kao po loju. Sredio plastike, ugradio nove retrovizore, nova signalizacija... Prethodno nastelovano paljenje (četvrtak) radio na ler vrh, palio na kurblu, na ključ... Jutros sve ponovili sve radilo... U toku dana sam ga palio nekoliko puta, izmedju paljenja cekao da se ohladi (uspjesno nastelovani ventili). Danas (subota) sam ga provozao nekih 2 km, bez greske... U toku voznje nekoliko puta gasio i palio, sve super išlo. Medjutim, na kraju dana, ja uzeo krpu, ispolirao, i taman pomisljam da napravim fotke da se pohvalim ovdje... Ja ga za kraj upalim jos jednom pustim ga na ler i samo od jednom pocne trokiranje, ja da dodam gas oni nastavi trokirati i samo se ugasi. Posle nije bilo trika da upali, kad sam promijenio svećicu upalio je , nekih par minuta posle opet ista priča. Skinuo sam airbox sa karba i vidio veliku količinu goriva kija odjednom naidje prilikom rada skutera. Takodje, kutija od filtera je bila puna goriva. Znači nisam mogao vjerovat da nakon svega sto sam uradio, i svega dto je bilo zaista vrh, radio je kao pčela, palio... I onda de desi ova stvar, nije mi jasno zasto, zbog čega plus je karburator nov... Dajte neki savjet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkerpg 8 Napisano Februar 27 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pg Motocikl: V Clic Prijavi odgovor kao problematičan Danas zamijenio "novi" karburator. Iscistio stari i vratio, sad na stari karburator kad verglam gorivo ne ide, kad stavim ruku an otvor od airboxa gorivo dodje i skuter upali, prima pun gas dok drzim ruku na izlaz iz karba, cim maknem ruku on Radi par sekundi i ugasi se. Pumpa vakum je ok, provjerio sam... Znači šou , prvo se jedan presisava, sad drugi neće da povuče, a sto je najgore nemam dje kod mene ovdje da kupim karburator brendirani!!! Katastrofa! Zna li me neko naučiti šta da pokusam jer je sad već očigledno da je u pitanju karburator, pa sta bih mogao uradit da od ova dva jedan napravim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...