Jump to content

Moto Zajednica

Restauracija V Clic-a

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 253 postova
  • Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE

Mislim da ti je anlaser u problemu ako trepere lampice kad verglaš, sa novim akumulatorom... Vuče previše struje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: V Clic

Pozz drustvo!!! Danas sam sklopio sve sto se skutera tice sve je islo kao po loju. Sredio plastike, ugradio nove retrovizore, nova signalizacija... Prethodno nastelovano paljenje (četvrtak) radio na ler vrh, palio na kurblu, na ključ... Jutros sve ponovili sve radilo... U toku dana sam ga palio nekoliko puta, izmedju paljenja cekao da se ohladi (uspjesno nastelovani ventili). Danas (subota) sam ga provozao nekih 2 km, bez greske... U toku voznje nekoliko puta gasio i palio, sve super išlo. Medjutim, na kraju dana, ja uzeo krpu, ispolirao, i taman pomisljam da napravim fotke da se pohvalim ovdje... Ja ga za kraj upalim jos jednom pustim ga na ler i samo od jednom pocne trokiranje, ja da dodam gas oni nastavi trokirati i samo se ugasi. Posle nije bilo trika da upali, kad sam promijenio svećicu upalio je , nekih par minuta posle opet ista priča. Skinuo sam airbox sa karba i vidio veliku količinu goriva kija odjednom naidje prilikom rada skutera. Takodje, kutija od filtera je bila puna goriva. Znači nisam mogao vjerovat da nakon svega sto sam uradio, i svega dto je bilo zaista vrh, radio je kao pčela, palio... I onda de desi ova stvar, nije mi jasno zasto, zbog čega plus je karburator nov... Dajte neki savjet 😥

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: V Clic

Danas zamijenio "novi" karburator. Iscistio stari i vratio, sad na stari karburator kad verglam gorivo ne ide, kad stavim ruku an otvor od airboxa gorivo dodje i skuter upali, prima pun gas dok drzim ruku na izlaz iz karba, cim maknem ruku on Radi par sekundi i ugasi se.

Pumpa vakum je ok, provjerio sam... Znači šou , prvo se jedan presisava, sad drugi neće da povuče, a sto je najgore nemam dje kod mene ovdje da kupim karburator brendirani!!! Katastrofa!

Zna li me neko naučiti šta da pokusam jer je sad već očigledno da je u pitanju karburator, pa sta bih mogao uradit da od ova dva jedan napravim? 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja