idanijel 1588 Napisano juče u 16:36 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Supruga davila da kupimo ,ispekli 5-6 hlebova i stoji . Cena nove je baš mnogo,cena ove korišćene neka bude 7000din. Mislim da imaam originalno pakovanje proveriću. Sent from my RMX2202 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8082 Napisano juče u 18:50 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mi je baš koristimo... Isto da dve lopatice...šteta što prodajte. Ko kupi biće zadovoljan. Srećno...cena đabe SoloRider 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5231 Napisano juče u 20:30 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4255 Napisano juče u 20:44 motoras, 2457 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan I meni ovo vrh. Mi imamo i koristimo s vremena na vreme. Hleb je top. Napravi jednom mesečno i to je ekstra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano pre 14 sati Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Došao sa posla iz noćne,žena jao žao mi da prodam... Tako da se svima izvinjavam,posebno Stanebane članu koji je hteo da kupi.odustala definitivno.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6293 Napisano pre 12 sati Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Neka je tema pa da razmenjujemo recepte za hleb 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1580 Napisano pre 6 sati Drug član, 862 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sharky - Alex je napisao: Neka je tema pa da razmenjujemo recepte za hleb Volis da mesis? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8082 Napisano pre 6 sati Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gile je napisao: Volis da mesis? Ali Jagodinku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...