Jump to content

Moto Zajednica

Salcano T-10 150cm3 2006 god.

Recommended Posts

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Vjerovatno ce ovaj oglas bit interesantan samo Crnogorcima, posto nisam vidio nijedno predstavnistvo u Srbiji, mada je ovaj skuter kopija iste filozofije, tako da se mozda nadje neko zainteresovan. Motor je kupljen nov, mazen pazen, al sam ipak zvekno sa njega dva puta. Plastike nisu polomljene, al su malo oguljene na ivicama, skoro se i ne primeti. Ponavljam u pitanju je pad izazvan blokiranjem prednjeg tocka usled previse naglog kocenja, tako da nema nikakvih mehanickih ostecenja. Presao je 15000 km i redovno je servisiran, na 12000 su promenjeni rolnice i kais, po drugi put, zato sto su u servisu prvi put kad je mjenjan kais na 8000 zaboravili da mjenjaju rolnice pa se to moralo opet odradit na 12000. Motor nije imao nikakav ozbilniji kvar, jedan regler, guma na karburatoru i to je to. Uradjeno je nekoliko prepravki. Stavljene su klasicne H4 sijalice, jer su fabricke imala neka grla koja u zivotu nisam vidio, pa da bi olaksao zamjenu stavio sam ove. Sediste je nanovo tapacirano eko-kozom i stavljen je deblji i meksi sundjer. Fabricki auspuh prozveci poslje 4000km, pa sam ga skinuo, otvorio, sve nanovo izvario, izbusio malo zadnju pregradu i sad ima neverovatan zvuk i trajace 5 puta vise nego fabricki. Uz njega dajem kofer u koji bez problema staje XL integralka i najvecu kacigu koja moze da stane pod njegovo sediste, a to je ona klasicna tuta koja pokriva samo gornji deo glave, al je stvarno kvalitetno odradjena ima 5cm debel zastitni sloj, tako da to malo sto stiti stvarno stiti.

Registrovan na nove CG table do 23.07.2009, cena je 800 eura.

Evo nekih slika da vidite kako izgleda taj model (nije moj na slikama) i klip sa Youtuba da vidite kako ubrzava

post-3674-12879019249736_thumb.jpg

post-3674-12879019250095_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Paaaaaaa....

Inace mi treba kesh za veci motor, al ajde reci sta nudis mozda se nesto dogovorimo

Jel ovo kinez  ?

Turchin, al ista filozofija. Licencirani Malaguti Fantom, cini mi se, nisam siguran. Firma Salcano je inace poznata po proizvodnji bicikala.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja