RISTA TRAKTORISTA 70 Napisano pre 10 sati U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2025 at 12:00 PM, pedjazz said: Jesu li ovakvi koferi i nosaci jeftiniji od fabrickih i koliko? Inace mi se ovi kapini bocni najvise svidjaju. Jesu jeftiniji, ali moraš da pirpažiš da prvo uzmeš nosač za top case sa dodatnom pločom za njihov sistem. Onda je jeftinije kada stavljaš nosače za boćne kofere, jer ovi prvi imaju već mesto za kačenje boćnih kofera, sve u svemu, mene je izašlo u pola cene. Povišen vizir, nosači kofera, centralni Kappa 45 litara i boćni 33 litre, Kada sam video cenu paketa u Delti od 1140 EUR, za sve ovo, malo me šlog nije trefio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 61 Napisano pre 6 sati U prolazu, 81 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, RISTA TRAKTORISTA said: Može li neki link gde si poručio? https://heedshop.eu/en_US/p/Crash-bars-for-Honda-NC-750-X-2021-2024/604 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...