Blackened 907 Napisano Jun 10 (promenjeno) Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes naruciti sa Temu/Aliexrpess-a ovo (rear shock mudguard), 10tak eur i resava stvar lepo za nazad, a napred mozes napraviti sam i 3m trakom zalepiti. dosta je 3-4cm samo produziti blatobran. Mada ima i gotovih produzetaka za prednji blatobran ali mi se cine predugacki i pokvare izgled. Ja sam ovako na CB500X-u. Pre mi se blato nakupi na hladnjaku i zadnjem amortizeru da jedva sa 2-3 zetona operem, svuda se uvuce. Takodje zastitnu plastika za hladnjak nije lose staviti. Promenio Jun 10 član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4468 Napisano Jun 10 Drug član, 2393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene imam te zasite sa Alija. Napred, pozadi dve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 907 Napisano Jun 10 (promenjeno) Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, ima i tih sto idu na tocka (hugger), ali mi kvare izlged nekako, i mogu da se zapuse na vecem blatu, zavesica radi lepo posao, da bas ne upada svasta u amortizer. Promenio Jun 10 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4468 Napisano Jun 10 Drug član, 2393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mi ne vozimo po blatu ko neki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3346 Napisano Jun 10 (promenjeno) Drug član, 1572 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Blackened je napisao: Mozes naruciti sa Temu/Aliexrpess-a ovo (rear shock mudguard), 10tak eur i resava stvar lepo za nazad, a napred mozes napraviti sam i 3m trakom zalepiti. dosta je 3-4cm samo produziti blatobran. Mada ima i gotovih produzetaka za prednji blatobran ali mi se cine predugacki i pokvare izgled. Ja sam ovako na CB500X-u. Pre mi se blato nakupi na hladnjaku i zadnjem amortizeru da jedva sa 2-3 zetona operem, svuda se uvuce. Takodje zastitnu plastika za hladnjak nije lose staviti. Ćao..Misliš da bi ova 3m traka držala plastičnu nadogradnju prednjeg blatobrana (doduše ne na NC ali isto plastika na plastiku..)? Promenio Jun 10 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 907 Napisano Jun 10 (promenjeno) Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ne pise koji je model, ali pise da je i za spoljasnju upotrebu, trebalo bi da je ok. Ja sam ovu od jacih uzeo, i nije samo za plastiku, pise i metal, bas za auto/moto stvari - 3M VHB GPH-110. Drzi mi i karbonski rep na kolima vec godinama, nema sanse da spadne, ne popusta. Promenio Jun 10 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14507 Napisano Jun 10 Integrisan, 7860 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Ima takva traka ali baš za spoljnu upotrebu. Svakako ja bih stavio tri plastične nitne za svaki slučaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12341 Napisano Jun 10 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Plastične nitne sam ja koristio da pričvrstim produžetak prednjeg branika. Drži super... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4468 Napisano Jun 10 Drug član, 2393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uz moj se dobili imbus srafovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trma 29 Napisano Jun 10 U prolazu, 26 postova Lokacija: Niš, Srbija Motocikl: Bilo nekad - BMW R 1200 Rt 2008, Kawasaki zx6r 2005, Suzuki SV650S 2001, Kawasaki KLR 650 2008, Kawasaki Zr-7 2001, Tomos automatik 😊 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, danilovrb57 said: @Trma evo link: Honda NC 750X crash bar - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Црасх бар ГП Композит за Хонду НЦ 700X/S, НЦ 750X/S од 12 - 23god... Cena kao što je na oglasu, mada im u radnji stoji 28k. Što se sedišta tiče, identično kao od prošle godine Sent from my SM-S918B using Tapatalk Hvala puno za kontakt. Kupio i namontirao. Kod desne strane se baš ne gađaju šrafovi, bilo je muke oko montiranja... Izgleda bolje nego na slici, ali ne znam baš koliko bi zaštitio gornje plastike. Inače o ovoj crvenoj boji nisam uopšte razmišljao, a sad mi se baš sviđa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2996 Napisano Sreda u 11:12 Slow rider, 964 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/10/2025 at 10:01 PM, bajker71 said: Plastične nitne sam ja koristio da pričvrstim produžetak prednjeg branika. Drži super... I ja sam prvo samo lepio duplom 3M trakom, spadalo. Onda sam probušio blatobran i stavio plastične žabice, spadalo opet. Na kraju sam stavio 3 lepa imbus crna šrafa, matica pozadi, i rešio problem zauvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12341 Napisano Sreda u 11:30 Drug član, 1708 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šanse da spadne, žabice drže odlično. Za svaki slučaj sam prostor između branika i produžetka popunio dvokomponentnim A+B lepkom, da dodatno učvrstim i sprečim prolaz prljavštine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...