djole grunf 100 Napisano Februar 7, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze prodajem Betu Euro 2004 godiste kupljenu u TRION MOTORSU bila je sajamski eksponat inache nosi agregat SUZUKI DR 350 sto i pise na deklima koja su italijani izmaskirali ukrasnim poklopcima . Ima disk napred ,pozadi uljno hladjenje mono ogibljenje alarm kozne bisage i presla je verovali ili ne 13000 km , od kojih sam ja napravio 3500! Radi odlicno promenio sam joj prednje plocice filter ulje i sve to ima u kdm -u. Sad ako je neko zainteresovan odma da kazem da ima po ivici auspuha ogrebotinu od klize ja nisam fala bogu ali nish drugo! slike slede, drugi motor nemam ne zurim da kupim .!!tel 065 341 32 19 djole grunf na zvezdari sam ! umalo da zaboravim motor registrovan do oktobra 2009!Cena ,hm recimo 2400evra....dam i neso opreme pride.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 7, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Djole druze, ja se ne bi tako lako ovog motora odrek'o... Beta je extra! Ko je kupi nece se pokajati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam fiks ideju da napravim jedan motor po svojoj meri (ako pratite forum moj maniti brat oblak je to uradio sa jednim kinezom i uneo mi crva)tako da moze zamena za kineza chopera da ga vidi ! Nemoj da si lud da prodas Betanu, kajaces se posle debelo a nema nazad, samo je jedna prodata u Srbiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 8, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan uuff, svega mi, ja bih ovo kupio samo da mi stoji u garazi, da ga gledam i uzivam. i samo po nekad da ga provozam - onako radi orgazma. hebi ga kad ovaj moj junior nece ni da cuje za nesto drugo nego street naked... naked mu ga majci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Od dva modela motora koje bih bas voleo da posedujem, oba gotovo da ne postoje u srbiji. Dva komada ovog prvog, i tvoja Beta. Kineza za zamenu imam, samo mi tajming ne odgovara nikako. Ili prepisuj licnu kartu buduceg vlasnika, da ga jurim i nagovaram kad za to dodje vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 9, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan doobro nema interesovanja ..necu ondak ni da je prodajem!! I onako posle nebih znao sta cu sa tolkim novcima ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Februar 10, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan doobro nema interesovanja ..necu ondak ni da je prodajem!! I onako posle nebih znao sta cu sa tolkim novcima ;D ;D pametno. a u medjuvremenu mozda ja nakupim i za treci pa bar onda znam kome da se javim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Mart 30, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ako ima zainteresovanih za motor cena je 2400 evra zanima me samo eventualno zamena za hondu shadow. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 19, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ako ima zainteresovanih za motor cena je 2400 evra zanima me samo eventualno zamena za hondu shadow. Svi nesto menjaju pa sam i ja nesto u tom fazonu! ako neko zeli ZAISTA neverovatno neobican kruzer u fenomenalnom stanju sve novotarije ugradjene ima i alarm bez bilo kakvog ulaganja 13530 km presao jedini ali stvarno jedini uvezeni komad.toliko.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, sto ga vrati na prvu stranu, opet sam zabalavio, ubice me zena. Ako narednih dana prolazis kroz Valjevo javi mi se da ga vidim uzivo, bacam br.tel na pp :o :'( :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 20, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan KOKETIRAM MALO! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan uuff, svega mi, ja bih ovo kupio samo da mi stoji u garazi, da ga gledam i uzivam. i samo po nekad da ga provozam - onako radi orgazma. hebi ga kad ovaj moj junior nece ni da cuje za nesto drugo nego street naked... naked mu ga majci. Izvini zbog ometanja, ali mi je simpatican bio tekst matorog- tako je lepo objasnio, ko kupuje kruzere manje snage. Narocito je lepa recenica na kraju. Veliki pozdrav, srecna ti bila prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KOJAkom 0 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoj je stvarno primer za uzivanje,mnogo mi se dopao Potrudicu se da nadjem "vremena" sto pre ,pa kad budem nasao i ukoliko bude jos uvek aktuelan pravicemo posao. Pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1786 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13662 Napisano Maj 12, 2010 Ne silazi, 7607 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Auufff, prava masina za mene, styling, mehanika, karakter, nesvakidasnja.... Samo sto nema toliko eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ZAR I TI SINE BRUTE??? nemoj kajaces se kao sto se ja sada kajem za er-a, poz tebi i oblacnome lep motor al stvarno. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 12, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan JA sam od prodaje odustao jos poodavno i to zahvaljujuci dvojici "LJubaznih kupaca " !! Prva gospoda su bila u "turistickoj poseti" odredili ljudi dan da se provozaju pogledaju egzoticno motorce izvrse sve probe "koliko moze da razvije" itd i onda produze na rucak sa zeljama za brzu prodaju!! ??? Drugi kupac je probao cvoktao ,shutao gume sumnjicavo gledao i na kraju dao ponudu na koju i ja sve da sam jezik pregrizao i pristao nije ni imao nameru da je kupi!! Sad to me podseti na vreme iz 2006 godine kad sam ja jurio Betu da kupim jer sam samo jednom video jednu na Adi .....ljudi kad sam je ugledao srce mi je na tren stalo ushi zapusile nisam u stanju bio da je probam samo sam je zgrabio i drzao kako da ce mi je neko oteti ,ma sta da vam kazem kad nisam bio u stanju da je probam ,morao je bata Oblak da preuzme sve probe i provere !! E TO je bila ljubav na prvi pogled i sad da je prodam nekom prdonji koji me cedi kao limun jok bre ! Ovo je motor sa italijanskim sharmom i japanskom mashinom neka je kod mene i dalje!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan [move]BRAVOOOOOOO[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...