Cvijanović 1749 Napisano Novembar 30, 2024 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog kompletića kodnog imena Millenium HD50. Meni služi kao ,,practice pad'' ili ti podloge za vežbanje,ali glavna uloga mu je da ga nosim po domovima čestitih domaćina i malim čadorima kad su neki godeti,gozbe i zabave do 50-ak duša. Malo kabastiji od kahona sa mnooogo većim potencijalom. Uz njega idu 2.1 zvučnici za računar jačine 30W koji su najbolje,najpraktičnije i najjeftinije rešenje za ozvuku. Može na miksetu,može na računar. Sve je ispravno,ništa budženo,ništa naprslo ili slomljeno. Praznici nam stižu,ako ste razmišljali o nečemu nalik ovome...Razmislite još jednom. Elektronac+ozvučenje - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Odličan elektronski bubanj koji zauzima malo mesta, lako se transportuje. Pored standardnih... Moje ime je Nikola.Za sve informacije molim poziv. 060/1423/246 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1749 Napisano Decembar 3, 2024 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan To ozvučenje je Genius,i verujte mi besprekorno je. Ovo mi nije prvi elektronac,a probao sam mnooogo različitih instrumentalnih pojačala.Naravno preko miksete i ozvučenja svaki elektronac će da šuri.Ali optimala koja će da iznese najbolje iz njega je 2.1. Probao sam na 5.1...gubi se struktura...mnogo se rasplinjava,nema onu stamenost..Nema ni sa 2.1,ali ne gubi se previše u etru. ...mislim za mene je akustika neprikosnovena. A ovo je....igračka,čak i modeli renomiranih proizvođača od par hiljada € su goli kurac za jeftinu akustiku sa potrefljenim opnama i PROSEČNIM mikrofonima. ....a i ti mikrofone mora da gađaš. Tako da,za 20.000din.nema da cepaš peteljku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1749 Napisano Decembar 13, 2024 (promenjeno) Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...kao što rekoh,2o.ooodin. Gornji deo,ovih tri pada sa modulom mogu da se polože na kolena i sa prstima i šakom lepe stvari mogu da se izvedu. Modul ima 9 kompleta jedan od njih su udaraljke,tako da gornji red s leva na desno,zvono-6 i 8 bongosi Promenio Decembar 14, 2024 član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1749 Napisano Decembar 26, 2024 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa,vidi....Dajem komplet akustični set+ovog elektronaca za 550€. Akustiku pogledajte na KP-svi moji oglasi. Ajde neka je sa srećom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...