Akica 0 Napisano Utorak u 21:12 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Nikad nisam sa NSRom imao iskustva, trenutno sam na TZR 125 '90 god. Najverovatnije uskoro dolazi NSR '94(JC20 verzija,dva okrugla fara napred),pa me zanimaju iskustva. Hvala unapred svima,i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1252 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pp meni JC20 izuzetno ozbiljan motor. Ako je održavan (a retko koji jeste) ide solidno, nema onaj visoki piskutavi zvuk kao konkurentne Aprilia Rs i Cagiva mito. Ja sam imao problem da je hladan teško palio, ali osim toga, ni jedan problem za par godina korišćenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano pre 18 sati Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...uh... Kolko snova jednog dečaka je na tom motoru... Zvuk, miris, vibracije na leru, on je razlog zašto volim zlatno/bakarne mat felne... Rotmans šara... Sećam se maštanja o njemu... Delovao mi je tada nedostižnije nego Mars Ilonu Masku... ... Jbm ti, a što ja ne kupim jedan?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...