zileadv 32 Napisano April 15 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto mora da bude kofer, evo torba i nosac sa temuSent from my SM-S711B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninareflex 8 Napisano April 16 U prolazu, 19 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Stigao novi apdejt za aplikaciju i kazu da tek sada nista ne radi Sent from my motorola edge 70 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 409 Napisano Petak u 19:32 Drug član, 1159 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan On 4/15/2026 at 5:12 PM, zileadv said: Sto mora da bude kofer, evo torba i nosac sa temu Top izgleda ovako, jedino je bzvz sto moras da pazis sta ostavljas u torbi kada je parkiran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 219 Napisano Petak u 20:15 (promenjeno) Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda, Suzuki, Yamaha, Triumph Prijavi odgovor kao problematičan ZileAdv kako si zadovoljan sa tim vizirom? Kakav je spram fabrickog? Da li neko ima kappa givi vizir ? Vidim da ih ima u srbiji...kakva su iskustva. Promenio Petak u 20:24 član FreeBird Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileadv 32 Napisano Subota u 01:37 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZileAdv kako si zadovoljan sa tim vizirom? Kakav je spram fabrickog? Da li neko ima kappa givi vizir ? Vidim da ih ima u srbiji...kakva su iskustva. Dobar je vizir, lepo stiti od vetra, mnogo bolje od fabričkog, na fabrickom kad je podignut do kraja dok vozim gledam preko njega, a ovaj ka d je skroz spusten je kao sa fabrickim. ovo je najduži model od 64cmIpak sam ga juce skinuo, ne odgovara mi sto je zatamnjen, trebao sam da uzmem obican, ali je sa ovim mnogo lepši, uzecu providan.Tako da je ovaj na prodaju, povoljno 4000 Sent from my SM-S711B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vica_kostolomac 2 Napisano Subota u 08:03 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368G Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zileadv je napisao: Dobar je vizir, lepo stiti od vetra, mnogo bolje od fabričkog, na fabrickom kad je podignut do kraja dok vozim gledam preko njega, a ovaj ka d je skroz spusten je kao sa fabrickim. ovo je najduži model od 64cm Ipak sam ga juce skinuo, ne odgovara mi sto je zatamnjen, trebao sam da uzmem obican, ali je sa ovim mnogo lepši, uzecu providan. Tako da je ovaj na prodaju, povoljno 4000 Sent from my SM-S711B using Tapatalk Pisah ti u DM. Zainteresovan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 58 Napisano Subota u 17:10 U prolazu, 72 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem . Sedište je odma prerađeno Nalepnice poskidane . Čekam da stignu bedževi sa zadnje slike i dovoljno da se zna da je Zontes . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 58 Napisano Subota u 17:28 U prolazu, 72 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, zileadv je napisao: Dobar je vizir, lepo stiti od vetra, mnogo bolje od fabričkog, na fabrickom kad je podignut do kraja dok vozim gledam preko njega, a ovaj ka d je skroz spusten je kao sa fabrickim. ovo je najduži model od 64cm Ipak sam ga juce skinuo, ne odgovara mi sto je zatamnjen, trebao sam da uzmem obican, ali je sa ovim mnogo lepši, uzecu providan. Tako da je ovaj na prodaju, povoljno 4000 Sent from my SM-S711B using Tapatalk Čekaj kada je skroz dole jel onda visina kao fabrički na max ? Ako je tako ja bi ga uzeo ako ga nisi prodao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninareflex 8 Napisano Subota u 18:04 U prolazu, 19 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem . Sedište je odma prerađeno Nalepnice poskidane . Čekam da stignu bedževi sa zadnje slike i dovoljno da se zna da je Zontes . Bato, koliko si visok, jel sada bolje sediste i koliko je kostala prepravka... Fenomenalno izgleda, ja sam 195cm i bas nekada ume da iritira onaj naslon Sent from my motorola edge 70 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileadv 32 Napisano Subota u 18:14 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj kada je skroz dole jel onda visina kao fabrički na max ? Ako je tako ja bi ga uzeo ako ga nisi prodao .Tako je, javljam ako se ne prodaSent from my SM-S711B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 58 Napisano Subota u 20:12 (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ninareflex je napisao: Bato, koliko si visok, jel sada bolje sediste i koliko je kostala prepravka... Fenomenalno izgleda, ja sam 195cm i bas nekada ume da iritira onaj naslon Sent from my motorola edge 70 using Tapatalk Druže nisam mnogo visok 173cm ali mi je naslon išao na j... još kad sam ga probao . Sad sam pomeren 3,4 cm nazad , ravnije sedim ne klizim i mogu da da ispružim noge . Manje boli trtica , bolji položaj i za suvozača . Radio mi ga je Pavle iz Zrenjanina (Lawland custom ) pošto sam malo filozofirao a i zbog same veličine ,utrošenog materijala izašlo je 300 € i ja se već posle 500 km ne kajem ni za jedan € . Promenio Subota u 20:23 član TngCngShop 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teletabis 11 Napisano Nedelja u 18:45 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Prelistao temu, ali ne nadjoh slično pitanje Pridružujem se 368 ekipi, prešao tek oko 400 km. Ali jedna stvar je posebno iritantna - da li se i kod vas čuje snažan zvuk prilikom kočenja, pogotovo na prednjoj kočnici? Opisao bih zvuk kao "bzzzzz" ili zujanje. Primetio i na test vožnji, ali ne ovoliko. Zvuk je bas jak, na samom dodiru prednje kocnice, bas se čuje jako, pogotovo na +40km/h. Razumem i busene diskove, i materijal pločica, ali ovo je prvi put da čujem ovako nešto, a promenio +20 motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzolke 4 Napisano Nedelja u 18:49 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan @teletabisdrugar se zalio na slicnu stvar al kod drugog brenda, utvrdili su da je do plivajucih diskova napred, zamenom su resili 50% problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 219 Napisano Nedelja u 18:54 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda, Suzuki, Yamaha, Triumph Prijavi odgovor kao problematičan Cuje se kod svakog. Kod mene nije jako ali se cuje. Mozda kranponi na gumama prave buku. Ili sam disk. Ali nije nista strasno . Ako je mnogo bucno idi u servis. Da ti se nije odlepila plocica ili neki problem sa kocnicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileadv 32 Napisano Nedelja u 19:28 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok se to čuje ne beri brigu, samo gassss, ne bi valjalo da se ne cuje, to je valjda nešto u vezi absSent from my SM-S711B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 29 Napisano Nedelja u 19:37 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, teletabis je napisao: Pozdrav ljudi. Prelistao temu, ali ne nadjoh slično pitanje Pridružujem se 368 ekipi, prešao tek oko 400 km. Ali jedna stvar je posebno iritantna - da li se i kod vas čuje snažan zvuk prilikom kočenja, pogotovo na prednjoj kočnici? Opisao bih zvuk kao "bzzzzz" ili zujanje. Primetio i na test vožnji, ali ne ovoliko. Zvuk je bas jak, na samom dodiru prednje kocnice, bas se čuje jako, pogotovo na +40km/h. Razumem i busene diskove, i materijal pločica, ali ovo je prvi put da čujem ovako nešto, a promenio +20 motora. Da. To se čuje imkod mene. 8000. Prešao. A sve radi i fercera. Slobodno vozi ne obraćaj pažnju. Dobro došao u klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 58 Napisano Nedelja u 19:57 (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel neko podigao novi update ? Završio prošao uredno po uputstvu ali i dalje nemogu podeliti ekran . Mislim da je neispravan qr code i da se mobilni ne može zakačiti na wifi mrežu displeja . Kada se očita qr cod on uredno nađe mrežu ZT_e0382103c67f_3 ali konekcija je bez uspeha . Odledao sve tutorijale ,probao i u servisnom modu , aplikacija ima sva ovlašćenja ali ne,ne i ne .... Kada odem na wifi izbacuje da je mreža zaključana i traži lozinku . Sad nemogu preuzeti ni video zapise. Rešeno je sa povezivanjem na wifi lozinka je 12345678 Uspeo sam ući u snimke Ali i dalje nemogu prebaciti telefon na displej . Ima li ko ideju ? Promenio Nedelja u 20:30 član TngCngShop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 29 Napisano Nedelja u 20:15 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, zileadv je napisao: Dok se to čuje ne beri brigu, samo gassss, ne bi valjalo da se ne cuje, to je valjda nešto u vezi abs Sent from my SM-S711B using Tapatalk I ja isto mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobeman68 29 Napisano Nedelja u 20:17 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368g adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, TngCngShop je napisao: Ljudi jel neko podigao novi update ? Završio prošao uredno po uputstvu ali i dalje nemogu podeliti ekran . Mislim da je neispravan qr code i da se mobilni ne može zakačiti na wifi mrežu displeja . Kada se očita qr cod on uredno nađe mrežu ZT_e0382103c67f_3 ali konekcija je bez uspeha . Odledao sve tutorijale ,probao i u servisnom modu , aplikacija ima sva ovlašćenja ali ne,ne i ne .... Kada odem na wifi izbacuje da je mreža zaključana i traži lozinku . Sad nemogu preuzeti ni video zapise Ima li ko ideju ? Ja imam. Pisalo ke da ne radi u evropi. Najvećem delu iz nekog razloga. Kog? Nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 58 Napisano Nedelja u 20:32 U prolazu, 72 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, bobeman68 je napisao: Ja imam. Pisalo ke da ne radi u evropi. Najvećem delu iz nekog razloga. Kog? Nemam pojma. Pa ok pominje se 4g modul, kineska kartica itd , ali zašto se nemože prebaciti ni preko usb -a . Gledam neke indijce neku grupu na fejsu brate sve im radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 58 Napisano juče u 05:19 U prolazu, 72 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan Kolege po skuteru hajde da napravimo našu grušu 368g na Fejsu . Podelimo slike , iskustva . https://www.facebook.com/share/g/1AgLEA3mfn/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10571 Napisano juče u 06:17 BJB Maxi Scooter Club, 6754 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam juče par km ovaj motorin i mogu reći samo reči hvale za njega: lepo se vozi, lepo ide u krivine, sasvim fino ubrzava. Nisam ga nešto gazio, ima manje od 500 km predjenih. Malo nervozan na vešanju ali će vremenom još malo omekšati i biće to odlično. Meni sa 191 i 90+ kg, malo tesan za noge, upire ona potpora za ledja, godilo bi da je podesiva. Vizir mi je prenizak i u gornjem položaju. Tabla lepo vidljiva sa svim potrebnim informacijama i više od toga. Mislim da je odličan izbor, kvalitetno uradjen motor. Zgodan za obavljanje posla i vožnjice u lokalu a onda po potrebi bez problema se njime može potegnuti na dalji put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninareflex 8 Napisano juče u 06:20 U prolazu, 19 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Kolege po skuteru hajde da napravimo našu grušu 368g na Fejsu . Podelimo slike , iskustva . https://www.facebook.com/share/g/1AgLEA3mfn/ Vec postoji grupa sa dosta clanova Facebook WWW.FACEBOOK.COM Pa ko zeli neka se pridruziSent from my motorola edge 70 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 58 Napisano pre 13 sati (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 368g Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo izmena . Android auto rešen . Ugrađen visoki vizir uzet od zileadv. Sledeće nedelje zakazan servis u Plattner-u , e kad završim fazu razrade kreću ozbiljniji radovi . Malosi , no cat grana , drugi izduv ,remap . Promenio pre 13 sati član TngCngShop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 219 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda, Suzuki, Yamaha, Triumph Prijavi odgovor kao problematičan Pazi na te dodatne maglenke mozes izgubiti garanciju. Imao sam problem sa grejacima rucica zabagovao racunar. I serviser u A.P. kaze sigurno ste budzili druge maglenke. Zato se gubi garancija. Reko momak sve fabrika. Niko sem vas nije pipao. A jedan momak je dosao sa nekim sportskim qjmoto mislim. Kupio iz platnera ali uvoznjik A.P. U platneru mu rekli da moze da stavi slip-on Sc.Project. covek stavio i kad mu je propisala vila. Javio se u platner ,oni ga posali u A.P. a ovi kad su ga videli odma mu rekli da ce da izgubi garanciju. Tako da ako bilo sta radis budi spreman da te otkace sa garancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...