Jump to content

Moto Zajednica

ZONTES 368 G ADV

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 6555 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Eve ga povampiriJa se C1 u vidu ADV Zontesa, pa ko nije gadljiv nek' navali :vlajko:

Zontes 368 C1.JPG

• Sviđa mi se 1
  • Haha 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 128 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR 2016

Evo da se pohvalim da mi je nas renomirani zastupnik za Zontes - AutoPromet ponistio garanciju na elektronske sklopove skutera (368G) usled ugradnje dodatnih maglenki bez prethodne studije izvodljivosti. Maglenke su postavljene preko releja a pobuda releja je uzeta sa USB-a bez ikakvih izmena na instalaciji.

Samo jos jedna u nizu od budalastina koje priredjuju... 

P.S. Vozim R1250GSA vec 2 godine (kupljen nov) sa raznom dodatnom opremom i niko hikada nista nije dovodio u pitanje tokom servisa. Takodje reklamacija akumulatora i jednog spanera lanca, sve uredno reseno u garantnom roku i pod garancijom.

Promenio član stegula

• U prolazu, 5 postova

Standardna priča. Ja do sada nisam imao ama baš nikaav problem, nadam se da i neću ali mislim nažalost da i oni više čekaju da tr skinu sa osgovornosti nego da timizadju u susret.Generalno to kao ne smeš da radiš jbg. Ništa. Ne smem sam ni paknove da zamenim. A kamoli nešto komplikovanije. Žao mi jemšto je tako..opet od kuće do kuće je

• https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 192 postova
  • Motocikl: Zontes 350E

@stegula Realno mislim da su ti oni samo unapred rekli ono sto ti sasvim sigurno svi drugi misle! Ali realno su preterali kad vec se nisi kacio na instalaciju...
Hocu reci da ti eto na tvom primeru bmw nije nista rekao za tvoju opremu zato sto se nista nije desilo sto moze ta oprema da prouzrokuje...(akumulator potrosni materijal i taj spaner takodje) ali da se desilo nesto tipa da ti se instalacija otopi ili nesto potpuno nevezano oni bi ti rekli da se ne usvaja garancija zbog toga i toga sto si stavljao iz aftermarketa. 

Ali eto i upozorenje za sve da se skida oprema kad se vozi u servis, jbg... 

Promenio član Vujke1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja