kokot 437 Napisano Novembar 9 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih set diskova ako je moguce prednje i zadnje ali ako iskoci nesto i odvojeno moze svakako. Motor je Yamaha XT1200Z iz 2011 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Sreda u 09:51 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na kojoj si kilometraži i koliko setova pločica si potrošio? Pitam radi poredjenja sa mojom ST. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano Sreda u 12:43 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Na 120k km. Kad sam udomio S10 prije par godina navodno sa manje od 50k km majstor procijenio da je vracena km i motor ima izmedju 70 i 80k km. Sto se tice plocica u Avg stavljen 3ci set kod mene (imaj na umu da povremeno malo agresivnije kocim). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Četvrtak u 11:40 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sada na 98000 i trošim 3. set pločica, obično menjam na 40 i nešto hiljada (EBC sinter). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano Četvrtak u 11:48 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno to ti je to! kod mene na 30k (mozda malo ranije mozda malo kasnije) Ja ako se ne varam majstor je stavljao Galfer-ove plocice, koje ciljam da su mozda i malo tvrdje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...