Markone88 4763 Napisano Novembar 2 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Moja bivsa Alfa, sad moj drug prodaje. Ispravna, ima ulaganja: nebo da se zalepi, podizac za suvozacev prozor, prednja desna solja/opruga. Ispravan, ocuvan iznutra. Nema rdje. Leva strana malo izgrebana. Kod mene je auto, zovite me na 0629211582 Za kolege sa foruma 1100e Alfa Romeo 147 1.6 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Alfa Romeo 147 1.6, 2003. godište, Limuzina, Benzin 1600 cm3, vozilo prešlo 215000 km, Čukarica... Promenio Novembar 2 član Markone88 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 822 Napisano Novembar 2 (promenjeno) Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Baš takva je bila moj prvi auto, samo sa troje vrata, pravi momački. Koliko samo pažnje i ljubavi sam joj pružio... Pranja, lickanja, poliranja, mislim da nema kokpit spreja kog nisam na njoj isprobao. Jednostavno, auto na kom je svaki detalj lep i odrađen u stilu, pa i oni džepovi na zadnjoj strani sedišta su sa unutrašnje strane kvalitetno odrađeni. I u školu sam išao sa njom, glavni smo bili u društvu. Ja sam uživao sa njom tačno 5. godina, bilo je dana kada sam celu platu davao da je popravim ali je vredela svaki dinar. Mnogo lepih uspomena. Jednostavno, Alfa ima dušu, zavoliš taj auto. Izvinjavam se za OFF. Promenio Novembar 2 član Luka9905 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 2 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Sve si u pravu. Kvalitet izrade materijala i osecaj u voznji ne moze da s eporedi ni sa jednim autom u istoj cenovnoj klasi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Novembar 2 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Cak i za oglas nesto ne radi !! ( Nadam se da se ne ljutis za sprdnju, jace je od mene ) Elem ne pratim cene ali moj neki ortak je kupio 147, platio je 900e ali auto se raspada, i od rdje i generalno. Samo cekam kad ce da samo poispada sve sa nje , ova cena deluje skrooooz dobra , ako je uporedim sa ovom od drugara... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 2 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Nadam se da se ne ljutis za sprdnju, jace je od mene Sta da se ljutim, pa nije moj auto. Ne moze za te pare sve da radi hahaha Ali stojim iz toga, za koju god cenu da zamislis, Alfa i bilo kojo drugi auto, ne mogu da se porede po dizajnu, materijalima i osecaju u voznji. Za odrzavanje, kvarove i ostalo ne znam. 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Novembar 2 (promenjeno) Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I birač brzina, plastična kugla ona, šta god to bilo. Mislim stvarno, ovo da otkupiš od drugara za 700 evra, ili 500, i da prodaš za 900. Promenio Novembar 2 član Jupiter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 2 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Jupiter said: I birač brzina, plastična kugla ona, šta god to bilo. Mislim stvarno, ovo da otkupiš od drugara za 700 evra, ili 500, i da prodaš za 900. Nisam te najbolje razumeo. Ja sam samo predstavio ovde. Auto je ovih dana kod mene jer sam bez kola. Ali Nikola moj drug prodaje, i ne verujem da ce dati ispod 1100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Novembar 2 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Alfa 147 je vrhunski auto, podcenjen na nasim prostorima kao i Lancia lybra. Ne vredi ulaziti u raspravu sa ljudima koji su obozavaocima nemackih auta. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12522 Napisano Novembar 2 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ništa loše kod 147. Pogotovo sa dizelima. Benzinci, osim bussa su meeh. Lepo koči, precizna, dizajn prelep spolja i unutra. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1918 Napisano Novembar 2 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Razgovaramo o automobilu koji košta nešto više od Tomos Automatika ako gledamo cene, tako da je ovo sasvim super vozilo. 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 4 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu cenu realno ne moze ni posten bajs da se kupi... Mene bi iskreno bilo sramota da spustam cenu ako auto pali radi ide to sto ima ulaganja ne treba judima koji dodju i pitaju tako nesto ni obasnjavati za taj novac.... Ali ljudi su cudo svi bi auto za 500 evrica i da sve sljaka ali nazaost to ima samo u Diznilendu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 4 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan On 11/2/2024 at 10:30 PM, Zarkela said: Alfa 147 je vrhunski auto, podcenjen na nasim prostorima kao i Lancia lybra. Ne vredi ulaziti u raspravu sa ljudima koji su obozavaocima nemackih auta. Uvek mi je bilo smesno to kad neko hvali nemacka , francuska,.... vozila i kad krenu one price ciji auto trosi manje ulavnnom su to potrosnje ispod 4 litre xaxaxa ja onda kazem e jbg moj trosi 15 na otvorenom i ja sam prezadovoljan.... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Novembar 4 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan I uvek sipam najskuplji benzin, pa nek pocrkaju svi dušmani! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14088 Napisano Novembar 4 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Da li auto ima kuku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 4 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodao se danas, uzeo komsija tu iz kraja kad je cuo da je na prodaju. Oterao kod majstora da vide dal je zdrav odozdo, i to je to. 1050e ga dao na kraju 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...