Jump to content

Moto Zajednica

Versys 650 abs, zamena...

Recommended Posts

• Integrisan, 9520 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Nisam gledao uzivo, vidim da su prasinari ispucali na stapovima, sta si primetio Jevto?

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2865 postova
  • Motocikl: strom 650

Tegovi na fabričkom volanu promenjeni,Retrovizori nisu original,Meni se vizir ne sviđa jako velik mislim da će vremenom oštetiti pokretni menhanizam,Jako je ofucan,Zadnje pločice ne bi trebalo da su za zamenu na toj km,levi slajder mi se čini ukrivo,Lanac isto ne bi trebao biti za zamenu pošto ima podmazivač i čini se da su slike iz različitog vremena po prljavom lancu, sedište promenjeno ali ne na konfor nego onako ...

Nosač kofera se meni ne sviđa nije onaj komplet za sva 3 

Promenio član JevtaNS
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

Cek da gledam ponovo covece, dal" ja idealizujem pa previdim 👌

Ako je klizac ukrivo vrv je i usica bloka napukla... 

Pogledao ponovo, nisu neke slike ali meni sve deluje ok. Retrovizore razumem zasto je izmestio, kada su na masci gledas u svoja ramena, rucice i tegice, ovu ciganiju od 20e stavlja i vecina mojih drugara (a skida kvalitetno!).

Svakako nema zurbe, ako prodam kawu ja cu je uzeti (ukoliko se i licni utisak poklopi sa ovim indirektnim).

Cifra je ok za danasnje pojmove, sugradjanin je taj model, pre 6 godina prodavao za 4000e a otisla za 3700! Toga vise nema, svestan sam i ja.

Uostalom, covek od poverenja, onaj ko mi je par motora (bisera!) pronasao i na osnovu njegovog "Da" ili "Ne" motor bez gledanja kupio, danas ide da pregleda i CBF! 😍

Bice izvestaj sa njegove strane i ovde verujem 💪.

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1548 postova
  • Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita

Da se javim. Bio ja u NS na pecanju, nas 6 drugara, nauzivali se. U povratku malo iće i piće, raspilozenje na nivou :)

Zovem ja prodavca Honde, javlja se covek vidno nervozan, preko telefona se oseti. Ja lepo ono dobar dan, zovem za Hondu, prolazim za sat vremena pored Nove Pazove, jel mogu da dodjem da pogledam Hondu. Kaze covek onako glasno: NE MOZE. Prvo da pokazes pare, pa cu da te pustim u garazu. Ja njemu iskreno kazem, dolazim samo da pogledam, da vidim kakav je, pa da imam sa cim da uporedim i o cemu da razmisljam. Kaze on: ne mozeee, bilo njih 3-4 da gledaju a niko da izvadi pare, sad ocu prvo pare da vidim na sto, pa onda u garazu.

Zahvalio sam se i rekao prijatan dan

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1
  • Haha 14

Hvala na trudu Mare!

E svakakvih nas ima, od tvog odgovora je zavisila kupovina, kao i za nekoliko prethodnih motocikala...

• Hvala 1

Tri motora koja je Marko pogledao, ne duze od 5 min ja sam uplatio bez da gledam licno... Ovaj posto mi je nesto dalje a zima je bas bi znacio neki snimak i utisak ostrog oka. Da se zanimam dok je hladno pa na prolece odlucim koji cu zadrzati...

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

• Drug član, 1876 postova

Čovek je dileja

Znam da kupci umeju da nerviraju, aliako baš ne možeš to da podneseš, zato postoji komisiona prodaja. Daš nekom da se bakće sa tim i naravno da uzme procenat.

To ako hoćeš da budeš gospodin ili nemaš vremena 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Ma dobro, da ne etiketiramo coveka... Ko zna kakvi su mu dolazili (pa isprovocirali reakciju). Necu zapinjati sa kupovinom, kako bude/bice :D 

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Drug član, 871 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Aj da idemo sa parama, ali niko da ne kupuje. Da vidimo sta ce sledece da smisli.

• Haha 6

Ljudi,

zelim da se od srca zahvalim clanovima koji aktivno ucestvuju u ovim mojim motoraskim zezancijama ! Nocas mi se vise ljudi javilo i izrazilo spremnost za pomoc! Neki su se ponudili da odu i kupe svojim novcem motor (Forumas cije je ime na viberu samo "Ka").

Stvarno sam ustao evo sretan i citam poruke koje ste mi poslali, sta da kazem sem jedno (ponovo) veliko, iskreno i od srca HVALA.

Ovakvi me gestovi cine boljim covekom i vracaju veru u drugarstvo i ljude.

Neka vas gume drze!

😍💪

• Sviđa mi se 14

Za kupovinu ipak moram cuti i probati motor (ako ga Markone ne gleda, licno se poznajemo).

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

Ajmooo, Hondu da kupim!

Skup motor je jedino los motor, za ovaj garantujem  da izgleda i radi kao da je sada iz salona izasao, prilicno vise ga platih nego sto trazim.

Izjalovio se plan da uzmem kredit, zavrsim neke poslove i kupim CBF, znaci ako kupujem prvo ide prodaja jbg.

Za samo 5499.99 evrica, ova lepotica ce biti vasa :D 

111.jpg

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 3

Uz motor ide jos jedan filter vazduha (nije raspakovan) i motul ulje za filtere (takodje nekorisceno), filter ulja za neku narednu zamenu, kocione plocice neraspakovane (fabricke su na motoru i imaju mesa za bar celu sezonu jos.)

Registrovan, ja sam vlasnik (ugovor odmah).

U njemu je motul 7100, zamenjen pre 200kilometara, gorivo naravno do cepa... Ima u temi o modelu dosta slika i opisa.

Ima povisen vizir, nosac kofera/kofer, givi blatobrane, ufo stitnike ruku, nosac navigacije, zastitu hladnjaka, blic stop svetla, led napred, guvernal na sw motech podizacu, spusten obostrano za 25mm blokovima sa atestom i ABE sertifikatom, sediste preradjeno (komfor i estetika), lanac/lancanici pre 2 meseca zamenjeni, odradjeno remapiranje, ne cima, ne buni se u baas niskim obrtajima (ovo je podsetnik, ne citaju svi od prve strane).

• Sviđa mi se 3

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja