Jump to content

Moto Zajednica

Нови Сад, 27.10.2024.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer

Da li postoji opcija da se piše peticija za rekonstrukciju saobraćaja u Novom Sadu? Ako da, kome?
Svakog dana vozim motor tim bulevarom i realnost je da svakog dana više puta neko izleti “na blizu”. Ispred svake raskrsnice usporim na oko 40kmh jer samo tako mogu odmah da ukočim. Tako već tri godine i iskustvo kaže da će na tim raskrsnicama uvek neko da radi polukružno ili pokušati da skrene u svoje levo ne obraćajući pažnju.

Pre pet dana prolazim istim bulevarom i u levoj traci (od dve za pravo) prilazim raskrsnici, vidim da auto stoji i samo čeka da krene. Na glas ponavljam u kacigi kako bi devojka koja je iza čula “ovaj će da izadje, ovaj će da izadje” i kako se približavam autu sve glasnije govorim jer vidim da polako kreće, i na pet metara od mene on stvarno izleti. Naravno ukočim ispred jer nisam vozio brzo i pogledam facu vozača, izgubljena žena koja kao da me ne vidi ni kada stojim ispred nje. Prazan pogled. Tužno je to i žao mi je. Tako se dešavaju sranja. Ne vozim ni ja uvek po ograničenjima niti mi je koncentracija uvek kao tad bila na 100%, ali shvatam da je neophodno. Pod neophodno mislim da treba izbrgavati vožnju motora kad smo umorni ili rasejani, kad imamo “neizdrž” za jurnjavom i gasom i kad nas “vuče”…

Saučešće porodici. Iskreno mi je žao.

• Sviđa mi se 10
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 533 postova
  • Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt

Ja sam prošle nedelje bio autom u NS.U ulici koj ide od Dunava pored"promenade" ,seče bulevar i ide dalje u p.m.( nemam pojma koja je)

Saobraćaj tece brzo,sigurno 60-70 km/h,pored mene je proslo bar četiri skutera vrludajuci iz trake u traku isli bar dvadesetak km brze od  mene(mislim)

Sreća nisam menjo traku inače bi bar jednog pokupio,nevidiš ih od auta iza,prolete opusteno... Čista sreća je ta njihova vožnja...jbg nisam ni naviko na gužvu,tako je kad si iz provincije,al zato u Kikindi imamo anđele pakla na skuterima i biciklima koji te obilaze sa svih strana,skreću kad i gde im šune bez ikakvog znaka da će to da urade tako da jad idem u NS ili Bg četvore oči se otvaraju.

..P .S. zamalo nisam ubio onog Glovu ,proleti ispred mene na njegovo crveno i ode ko da ništa nije bilo... 

• Zainteresovan, 295 postova
  • Motocikl: gsx-r 750 к1
Pre 3 sati, DAR'C NS je napisao:

Negde je napisano da je motor uzeo nov iz salona taj ili prethodni dan( izgleda kawasaki ninja 650). Strašno je svakako……

zx10r за 2025г, а настрадао са zx10r прве серије

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Braveheart, 702 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Iskreno saučešće porodici...  jos jedan mlad momak nam ode, kraj je sezone polako ljudi sa gasom.

Čuvajte se... 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja