Jump to content

Moto Zajednica

Da li imamo nekog agenta Mts - a na forumu?

Recommended Posts

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

A je l' može broj na primer da se prenese u taj lobatel i da ostane na primer 063 ili 064 ali da se vodi na Global

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 409 postova
  • Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400

Pise da moze. Samo cekam da mi istekne ugovor i prelazim, nigde vise nista ne potpisujem. Samo prepaid brale

image.thumb.png.36ac80b17dd7ee0f035746efde4314cc.png

Hvala malopre sam i ja video i video sam da je taj globaltel u stvari od Željka Mitrovića i da je prodao Telekomu onda dođesmo na isto

• Tužan 1

• Ne silazi, 2757 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

@Atorn

Da te ne citiram, boli me uvo ko je vlasnik i Globala, i ostalih operatera. Nisu sjajni sigurno, ali u pripejdu imaju dobru ponudu.

Meni je bitno, jer je Telekom, kao i druge korisnike, tako i moju kevu zeznuo sa uvećanjem računa. I jel sad mogu da im verujem u Globaltelu, ili? 

• Podržavam 1

• Ne silazi, 2757 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Ne znam, šta da ti kažem. U principu, ne verujem nikome, jer i sa potpisanim ugovorom na 24 meseca, koji ti ujedno i garantuje nepromenjivu cenu, oni opet menjaju.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 409 postova
  • Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400

Dobra stvar u tom globalu je sto mozes sam da napravis paket koji tebi odgovara, oces 1, 2, 4 ili koliko gb neta i 50, 150 ili 250 min i sms-ova mesecno.

I da ti cenu za tu odredjeni kombinaciju koju si odabrao za taj paket.

Ako krenu da za*ebavaju, ugasis na kraju meseca i trazis dalje.

• Podržavam 2

• Drug član, 1324 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2
Pre 2 sati, Atorn je napisao:

Hvala malopre sam i ja video i video sam da je taj globaltel u stvari od Željka Mitrovića i da je prodao Telekomu onda dođesmo na isto

Otprilike. MTS je vlasnik Globaltela možda jedno već pola godine ili čak i više. Bilo je nekih najava promena, SMS-ovima :), ali se ništa još uvek nije desilo.

Meni je čak umanjen račun za 150 RSD, sa 888 RSD na 738 RSD, za paket sa neograničenim minutima i SMS-ovima, i 8GB interneta mesečno. A ja još krckam onih 200GB koje sam dobio prenosom broja sad već pre 3 i kusur godine...

No, nije poenta u vlasništvu i šta nas čeka od strane novog vlasnika, poenta je da uvek imaš kartu za izlazak.

Ne treba ti paket? - Ne platiš ga (prepaid je).

Skup ti je? - Potražiš manji ako ima.

Treba ti više? - Potražiš veći ako ima.

Hoćeš da ideš negde drugde? - Samo vozi, vrata su otvorena. :)

• Hvala 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1213 postova
  • Motocikl: Uly

A što se tiče ugovora i garantovanih cena, toga odavno nema nigde... Ja sam baš zbog toga otišao iz sbb-a. Za vreme trajanja ugovora mi je izabrani paket poskupelo nekoliko puta. Žalio se i 'objasnili' su mi da na to imaju pravo po ugovoru. Kažu "pa vi ste potpisali taj ugovor."

Aha, tako znači...OK, jesam, i slepac sam što ga nisam čitao. A i da jesam, isto bi bilo.

Onda sam čekao da ugovor istekne i da više nemam ugovornu obavezu pa da smanjim paket na najmanji mogući. To mi se činilo kao najmanje zlo i najmanji maltret. Ne menjam ništa, ne dolaze mi majstori, isti daljinski, iste navike samo manje kanala i manja cena. Na taj moj zahtev su mi rekli, pogađate šta?

sbb - Ne može.

ja - Kako bre ne može, nemam ugovornu obavezu, nemamo ugovor, ja sam korisnik tj. kupac i valjda ja biram šta želim da plaćam iz vaše aktuelne ponude?!?

sbb - Ne. Ne može. Ne možete da smanjite paket bez da zaključite nov ugovor na 24 meseca. Bez ugovora možete bez problema da povećate paket, ili da ostanete na ovom sadašnjem. 

ja - vi mene jebete u zdrav mozak...

sbb šalteruša - izađi napolje!!! Smesta izađi napolje! Obezbeđenje, obezbeđenje!

ja -   😘

Rešio da pređem u telekom pošto su baš prošle godine ničim izazvani dovukli optiku do moje zgrade, i posle kraćeg natezanja dobio 17 meseci džabe. Nudili 12 pa 14, ja tražio 18 pa 18. Oni rekli 'hajde da se nađemo na pola', ja reko' - važi, 17. Odmah nakon isteka ugovora od 24 meseca idem kod nekog drugog. Kako god da se zove. Možda čak i u sbb opet ali na ženino ime. Nov korisnik i novih 12 ili 18 meseci za dž. Drugačije ne vredi. 

Potpuno je besmisleno da stari dugogodišnji korisnik koji im je do sada doneo XY para ima daleko manje benefita od novog. Ali tako je. Kod svih. Majmunska posla. Izgleda da samo broje količinu korisnika i niko se ne bavi zaradom na duže staze. To im dođe samo od sebe i ne treba da se trude. 

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja