Luka9905 3389 Napisano Decembar 12, 2024 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan On 12/3/2024 at 1:27 PM, Luka9905 said: Šurakov auto: Volkswagen Passat B6 1.4 TSI METAN/DSG WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Volkswagen Passat B6 1.4 TSI METAN/DSG, 2009. godište, Karavan, Benzin + Metan (CNG) 1400 cm3, vozilo prešlo 299250 km, Mladenovac. Putnička vozila - Polovni Automobili 1.4 benzin + CNG, prešao pravih 299k kilometara, ful servisna istorija sa svim sačuvanim računima. Uvežen iz Italije, kupljen od prvog vlasnika kod ovlašćenog dilera. Znam da ga je baš dobro služio, mislim da je on 60k kilometara napravio na relaciji Mladenovac-Beograd, i znam da ne troši ulje. Svakako, pošto ovde posredujem samo tako što delim kontakt, preporučio bih da se pogleda kod majstora da bi nam svima bila mirna savest. U potpunosti je ispravan. Menjao bi za manji gradski auto za suprugu. Glavna prednost automobila, potrošnja od 450 do 650 dinara na 100km. Sećam se zabeležene potrošnje do Zlatibora, 3,2kg na 100km. Doslovce je na potrošnji u odnosu na dizel verziju uštedeo ceo jedan auto. Update, krajnja cena 4.500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Decembar 13, 2024 (promenjeno) Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Evo za kolege bajkere, prava stvar Naš prijatelj odlučio je da proda svoja dva skutera, jer su definitivno višak i maltene se ne voze. Prvi je Peugeot Satelis, 125 kubika, 2010. godište, sa pređenih 11.500 kilometara. Akumulator je kupljen u oktobru kada je skuter i registrovan. Uz motor ide kofer, disk lock, lanac za vezivanje i cerada. Nikada nije padano i kilometaraža je prava. Od mana, gume su stare, 2017. godina. Oglas: Peugeot Satelis WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peugeot Satelis, 2010. godište, Scooter, vozilo prešlo 11512 km, Beograd. Cena 1.450 € - Motori - Polovni Automobili Drugi je Suzuki Burgman, 400 kubika, 2020. godište, sa pređenih 7.076 kilometara. Servis je urađen 25.09.2024. godine, registrovan je do 13.05.2025. godine. Poseduje elektronsku servisnu knjigu, akumulator je star dve godine. Uz motor ide kofer, disk lock i lanac za vezivanje. Nikada nije padano i kilometaraža je prava. Oglas: Suzuki Burgman WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Burgman, 2020. godište, Scooter, vozilo prešlo 7076 km, Beograd. Cena 6.790 € - Motori - Polovni Automobili Oba motora su kupljena nova u Srbiji, isti je vlasnik, prvi i jedini, garažirani sve vreme i za oba znamo da je kilometraža prava. Mogu se pogledati u mestu Mala Vrbica, u blizini Mladenovca (skretanje kod MB pečenjare). Pozovite se obavezno na forum. Promenio Decembar 13, 2024 član Luka9905 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 1079 Napisano Decembar 14, 2024 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Luka9905 said: Evo za kolege bajkere, prava stvar Naš prijatelj odlučio je da proda svoja dva skutera, jer su definitivno višak i maltene se ne voze. Prvi je Peugeot Satelis, 125 kubika, 2010. godište, sa pređenih 11.500 kilometara. Akumulator je kupljen u oktobru kada je skuter i registrovan. Uz motor ide kofer, disk lock, lanac za vezivanje i cerada. Nikada nije padano i kilometaraža je prava. Od mana, gume su stare, 2017. godina. Oglas: Peugeot Satelis WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peugeot Satelis, 2010. godište, Scooter, vozilo prešlo 11512 km, Beograd. Cena 1.450 € - Motori - Polovni Automobili Drugi je Suzuki Burgman, 400 kubika, 2020. godište, sa pređenih 7.076 kilometara. Servis je urađen 25.09.2024. godine, registrovan je do 13.05.2025. godine. Poseduje elektronsku servisnu knjigu, akumulator je star dve godine. Uz motor ide kofer, disk lock i lanac za vezivanje. Nikada nije padano i kilometaraža je prava. Oglas: Suzuki Burgman WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Burgman, 2020. godište, Scooter, vozilo prešlo 7076 km, Beograd. Cena 6.790 € - Motori - Polovni Automobili Oba motora su kupljena nova u Srbiji, isti je vlasnik, prvi i jedini, garažirani sve vreme i za oba znamo da je kilometraža prava. Mogu se pogledati u mestu Mala Vrbica, u blizini Mladenovca (skretanje kod MB pečenjare). Pozovite se obavezno na forum. Sve iz Mladenovca Passat, skuteri, daj poguraj i moj KTM malo hhahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Decembar 14, 2024 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, h0use said: Sve iz Mladenovca Passat, skuteri, daj poguraj i moj KTM malo hhahah Svi putevi vode do Mladenburga Nisam ispratio da je na prodaju, ukoliko jeste, videću ako neko traži da ga uputim na tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Decembar 16, 2024 (promenjeno) Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan UPDATE Volkswagen Passat, na metan je prodat. Aktivni oglasi: 1. Ford Kuga: Ford Kuga 4x4 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ford Kuga 4x4, 2008. godište, Džip/SUV, Dizel 1997 cm3, vozilo prešlo 233235 km, Vračar. Putnička vozila - Polovni Automobili 2.Alfa Romeo Giulietta: Alfa Romeo Giulietta 2.0, JTDM WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Alfa Romeo Giulietta 2.0, JTDM, 2010. godište, Hečbek, Dizel 1956 cm3, vozilo prešlo 162500 km, Beograd. Putnička... 3.NOVO - Volkswagen Golf 7, 2013. GODIŠTE, 171k kilometara: Volkswagen Golf 7 Highline WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Volkswagen Golf 7 Highline, 2013. godište, Hečbek, Dizel 1598 cm3, vozilo prešlo 171965 km, Vračar. Putnička vozila -... Na uslužnoj prodaji: 1.Audi A6, 2.0, 2015. godište, 229k kilometara: Audi A6 2.0 TDI WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Audi A6 2.0 TDI, 2015. godište, Limuzina, Dizel 1968 cm3, vozilo prešlo 229035 km, Vračar. Putnička vozila - Polovni Automobili 2.Peugeot Satelis, 2010. godište, 11k kilometara: Peugeot Satelis WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peugeot Satelis, 2010. godište, Scooter, vozilo prešlo 11512 km, Beograd. Cena 1.450 € - Motori - Polovni Automobili 3.Suzuki Burgman, 2020. godište, 7k kilometara: Suzuki Burgman WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Burgman, 2020. godište, Scooter, vozilo prešlo 7076 km, Beograd. Cena 6.790 € - Motori - Polovni Automobili 4.CFMOTO, Clx 700 Heritage, 2022. godište, 11k kilometara: CFMOTO CLX 700 Heritage WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO CLX 700 Heritage, 2022. godište, Naked, vozilo prešlo 11111 km, Beograd. Cena 5.200 € - Motori - Polovni Automobili Uskoro Renault Captur, 0.9 TCe, na oglasima, u najjačem paketu opreme i limitirane serije Helly Hansen. Za onoga ko se pozove na forum dajemo ozbiljno dobar popust. Promenio Decembar 16, 2024 član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6316 Napisano Decembar 17, 2024 Drug član, 2580 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Luka9905 said: Za onoga ko se pozove na forum dajemo ozbiljno dobar popust. Ovo mogu da potvrdim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Decembar 17, 2024 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Kuga je kaparisana 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 521 Napisano Decembar 17, 2024 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Vas posao ,Pitanje za Vas bi bilo.Trazim auto i to da ispunjava sledece specifikacije.Ford Fokus kabriolet sa iskljucivo Krem- bez ili svetlo drap enterijerom ,automatik.motor benzinac i dizel svejedno mi je ali 2,000kubika,godiste nebitno.Sa digitalom klimom NIKAKO mehanickom moj telefon za kontakt je 0638129618 Zvonko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Decembar 18, 2024 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, srbenda said: Pozdrav za Vas posao ,Pitanje za Vas bi bilo.Trazim auto i to da ispunjava sledece specifikacije.Ford Fokus kabriolet sa iskljucivo Krem- bez ili svetlo drap enterijerom ,automatik.motor benzinac i dizel svejedno mi je ali 2,000kubika,godiste nebitno.Sa digitalom klimom NIKAKO mehanickom moj telefon za kontakt je 0638129618 Zvonko Uh, Zvonko, specifičan baš zahtev, mogu da kažem i težak zadatak. Zapisujem, pratim, pa ako se pojavi, javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 521 Napisano Decembar 18, 2024 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luka9905 je napisao: Uh, Zvonko, specifičan baš zahtev, mogu da kažem i težak zadatak. Zapisujem, pratim, pa ako se pojavi, javljam. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Decembar 22, 2024 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Golf 7 kaparisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Decembar 25, 2024 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan I najavljeni Captur je na oglasima: Renault Captur 0.9Tce, Helly Hansen WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Renault Captur 0.9Tce, Helly Hansen, 2015. godište, Džip/SUV, Benzin 898 cm3, vozilo prešlo 70548 km, Vračar. Putnička vozila - Polovni Automobili Odrađen mali servis sa svim filterima, zamenjena kočiona tečnost, svećice, očišćena i oprana klapna gasa, zamenjeno ulje u menjaču, sve na preporuku majstora. Auto poseduje svaki račun i svu dokumentaciju. Slikaćemo bolje čim se pojavi prvo sunce. Na Golfu 7 smo obradili diskove po preporuci majstora, zamenili kočionu tečnost, odradili mali servis sa svim filterima i stavili komplet novih prednjih i zadnjih pločica. Dečko se javio preko oglasa, pogledao automobil direktno kod majstora i sklopili odmah dogovor. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 521 Napisano Januar 14, 2025 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za vas....nasao sam meni interesantan auto po nekim mojim kriterijumima ...model ,boje enterijera itd, E sada dali Vi mozete odraditi dovoz za Srbiju carinjeneje i sve sto prati jedan uvoz automobila ???U prilog stavljam i 2 linka ka oglasu https://www.autoscout24.ch/de/d/ford-focus-cabriolet-occasion-11791803?utm_campaign=(n_as24-integration)(c_own-ref)(g_lea)(so_tutti)&utm_content=tutti-export-basic&utm_medium=referral&utm_source=tutti&utm_term=11791803 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- https://www.autoscout24.ch/de/d/ford-focus-cc-20i-carving-automatic-11852336?slide=4 Promenio Januar 14, 2025 član srbenda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6316 Napisano Januar 14, 2025 Drug član, 2580 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, srbenda said: Pitanje za vas....nasao sam meni interesantan auto po nekim mojim kriterijumima ...model ,boje enterijera itd, E sada dali Vi mozete odraditi dovoz za Srbiju carinjeneje i sve sto prati jedan uvoz automobila ???U prilog stavljam i 2 linka ka oglasu https://www.autoscout24.ch/de/d/ford-focus-cabriolet-occasion-11791803?utm_campaign=(n_as24-integration)(c_own-ref)(g_lea)(so_tutti)&utm_content=tutti-export-basic&utm_medium=referral&utm_source=tutti&utm_term=11791803 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- https://www.autoscout24.ch/de/d/ford-focus-cc-20i-carving-automatic-11852336?slide=4 Oni rade Norvešku. @Zeljkamp radi svajc 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Januar 15, 2025 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, srbenda said: Pitanje za vas....nasao sam meni interesantan auto po nekim mojim kriterijumima ...model ,boje enterijera itd, E sada dali Vi mozete odraditi dovoz za Srbiju carinjeneje i sve sto prati jedan uvoz automobila ???U prilog stavljam i 2 linka ka oglasu https://www.autoscout24.ch/de/d/ford-focus-cabriolet-occasion-11791803?utm_campaign=(n_as24-integration)(c_own-ref)(g_lea)(so_tutti)&utm_content=tutti-export-basic&utm_medium=referral&utm_source=tutti&utm_term=11791803 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- https://www.autoscout24.ch/de/d/ford-focus-cc-20i-carving-automatic-11852336?slide=4 Kao što kolega reče, mi radimo Norvešku. Evo i jedan update, doneli smo odluku da se uslužnom kupovinom i dovozom nećemo baviti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 521 Napisano Januar 16, 2025 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 1. 2025. at 23:36, drmilan_ je napisao: Oni rade Norvešku. @Zeljkamp radi svajc Hvala za info !!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 215 Napisano Januar 18, 2025 Svrati ponekad, 212 postova Motocikl: Aprilia SR MAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da nekome kvarim pazar ,ali posle gledanja you tube -budući klasici - gde čovek uvozi iz Švajarske, i svako vozilo isto- Mali servis na 40000+ km. Ne znam da li i ostali u Evropi tako ,ali ovi odrzavaju do mojega - što kaže majstor Vinko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1234 Napisano Januar 18, 2025 Drug član, 631 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Biraj šta gledaš na YouTube. I ne veruj svemu.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Januar 28, 2025 (promenjeno) Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Otac je odlučio da proda svoj automobil, Alfa Romeo Mito, 1.3 Mjet, 2012. godište. Kupili smo ga delimično zapuštenog i doveli ga u više nego pristojno stanje. Od ulaganja izdvajam sledeće: - Kompletan veliki servis (lanac sa lančanicima, vodena pumpa, španer, PK kaiš, antifriz, itd.); - Novi diskovi i pločice; - Nov Start/Stop akumulator; - Remontovane sve četiri dizne, kompletno novi delovi sa novim podloškama; - Remontovan alternator (imali smo peh progoreo je punjenjem moje Alfe); - Sređen je Display (ne mogu da se setim šta je bio problem, uglavnom, sredio je elektroničar); - Odrađen pre mesec ipo dana kompletan mali servis sa svim filterima; - Zamenjene prednje gumice balans štangli i čini mi se još nešto oko trapa; Gume su super, Allseason. Oprema je baš dobra, ima fabričku multimediju sa navigacijom, automatsku klimu, komande na volanu, tempomat, parking senzore itd. Doslovce svako dugme radi. Od mana navodim sledeće: - Kilometraža piše 189k i nije prava. Očitali smo je na originalnoj dijagnostici kada smo je kupili i sada ima nešto manje od 250k kilometara (oko 245k). - Klima ne radi – prazni se, kompresor radi. Majstor nam je rekao da ima neki veći odliv, a potom nas odbio da nas radi zbog gužve – ako se ne proda, sredićemo; - Povremeno se na određenim obrtajima zaljulja – EGR – treba ga ili oprati, ili staviti nov, ili ugasiti softverski; Što se samog autića tiče, otac je prešao sa njim oko 30k kilometara čiste otvorene vožnje, smem da kažem da je 95% vremena kod nas proveo na otvorenom putu. Potrošnja je nakon remonta dizni sišla na dobro ispod 4l (oko 3,6 – 3,7l) i mislim da efikasnije zaista ne može. DPF je na mestu i nije zapušen. Otac voli automobile i svoje čuva, redovno pere, usisava, čisti i licka, itd. Ulje ne troši, to, kao i sve napisano, garantujemo. Sve što je radio na kolima je zapisao u servisnu knjigu (otvorena kada smo kupili auto). Registrovana je i prenos je obavezan. Cena za forum 4.500e. Trenutno nije na oglasima. Razlog prodaje – deda će od marta biti bogatiji trećim unučetom, pa red je i da ima nešto komfornije kada se ukaže potreba da ih pokupi i provoza. Ako imate nešto sa petoro vrata da ponudite u zamenu, možete mi poslati na Whatsapp ili Viber, broj telefona 0606219700. Može hatchback, limuzina ili po neki karavan, bitno je da ima petoro vrata. Može u sličnoj ceni ili uz našu doplatu do 2k. Samo nam je važno da automobil ima poznatu istoriju i da je u sličnom stanju. Kačim šta imam od slika, a lepše ću napraviti čim ugrabim vremena. Promenio Januar 28, 2025 član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Februar 4, 2025 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Novo u ponudi - Toyota C-HR, 2016. godište: Toyota C-HR 1.8 hybid WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Toyota C-HR 1.8 hybid, 2016. godište, Džip/SUV, Hibridni pogon (Benzin) 1798 cm3, vozilo prešlo 144814 km, Vračar. Putnička vozila - Polovni Automobili Aktuelno i dalje: Renault Captur: Renault Captur 0.9Tce, Helly Hansen WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Renault Captur 0.9Tce, Helly Hansen, 2015. godište, Džip/SUV, Benzin 898 cm3, vozilo prešlo 70548 km, Vračar. Putnička vozila - Polovni Automobili Alfa Romeo Giulietta: Alfa Romeo Giulietta 2.0, JTDM WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Alfa Romeo Giulietta 2.0, JTDM, 2010. godište, Hečbek, Dizel 1956 cm3, vozilo prešlo 168465 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili Alfa romeo Mito: Alfa Romeo MiTo 1.3 Mjet, Nav. WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Alfa Romeo MiTo 1.3 Mjet, Nav., 2012. godište, Hečbek, Dizel 1248 cm3, vozilo prešlo 189000 km, Vračar. Putnička vozila - Polovni Automobili Audi A6, 2.0 TDI: Audi A6 2.0 TDI WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Audi A6 2.0 TDI, 2015. godište, Limuzina, Dizel 1968 cm3, vozilo prešlo 229035 km, Vračar. Putnička vozila - Polovni Automobili Peugeot Satelis: Peugeot Satelis WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peugeot Satelis, 2010. godište, Scooter, vozilo prešlo 11512 km, Beograd. Cena 1.450 € - Motori - Polovni Automobili Suzuki Burgman: Suzuki Burgman WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Burgman, 2020. godište, Scooter, vozilo prešlo 7076 km, Beograd. Cena 6.390 € - Motori - Polovni Automobili CFMoto Clx 700 Heritage: CFMOTO CLX 700 Heritage WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO CLX 700 Heritage, 2022. godište, Naked, vozilo prešlo 11111 km, Beograd. Cena 5.200 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Februar 4, 2025 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas ukoliko budete zvali da se pozovete na forum, jer nemam drugačiji način da vas prepoznam. Za ekipu sa foruma važe druge cene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Februar 5, 2025 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan na uslužnoj prodaji: Audi A3 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Audi A3 , 2018. godište, Hečbek, Dizel 1590 cm3, vozilo prešlo 200000 km, Mladenovac. Putnička vozila - Polovni... Kilometraža prava. Za ekipu sa foruma biće dobar popust. U S Line opremi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Februar 18, 2025 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan C-HR je kaparisan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Februar 25, 2025 Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Najava Golf 7, 1.2 Tsi, 177k kilometara, ful servisna istorija, 2013. godište, Highline oprema, zimske + letnje gume. Slika imam 40, kačim samo deo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3389 Napisano Februar 27, 2025 (promenjeno) Drug član, 579 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Mito je prodata. NAJAVA Toyota C-HR, 142k kilometara, Full oprema, koža, 2017. godište, prvi vlasnik, kompletna servisna istorija, 11.2024. ispitana baterija (pozitivan test) i urađen servis, u Relax programu garancije do aprila 2027. godine. Promenio Februar 28, 2025 član Luka9905 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...