Sasha P 6548 Napisano Octobar 20 MotoDJIR.com, 1353 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, vladags said: Gde ima te zastavice da se kupe? Ja pretražih po netu u ne nadjoh nigde... Big Print stamparija Nas kolega Zeljko, ovde na forumu @Usamljeni jahač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 131 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 12 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sale hvala za putopis! Čitljiv je kao i uvek, otvoren i iskren/realan to se ceni! Svaka ti čast!Nikako da skontam koju navigaciju koristiš?Tražio sam i na starim putopisima(KTM na Siciliji) po slikama da vidim koja je bila ona siva jer mi se izgledom svidela i ona, mada nisam skontao koja je bila u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...