Mikec 174 Napisano Octobar 8, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Tutoro Motorcycle Chain Oiler - TREK Kit Podmazivac nov, nekoriscen, dok je stigao u medjuvremenu sam odustao od ugradnje i navikao se da ga mazem rucno. Vrlo jednostavan za ugradnju, nema cackanja oko instalacije, samim tim odlican za motore koji su u garanciji. Detaljnije na oficijalnom sajtu: Motorcycle Chain Oiler - TREK Kit TUTOROCHAINOILER.COM TUTORO Auto Trek Kit Please choose the Kit with the most appropriate oil for your location from the menu above. Video: Which kit for my Bike? Please note: Plus25 Oil is only suitable... Cena: `160e (koliko je i mene izasao + cimanje da se dopremi iz UK) ___________________________ GP Kompozit vizir za Hondu X-ADV (model 2021-2024) Nov, samo proban, i demontiran, ne odgovara mi iz prakticnih razloga iako je estetski prelep. Cena 70e. ___________________________ QuadLock case za iPhone 15 Pro Originalan quadlock, samo proban, bukvalno nov. Telefon zamenjen pa je visak. Cena 4000din ___________________________ Sve je moguce preuzeti licno na relaciji Zabalj - Novi Sad. Slanje post expressom. Kontakt PM ili 066/6654-333 Promenio Octobar 8, 2024 član Mikec Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Octobar 13, 2024 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Tutoro nosim vec 2-gu godinu mislim, radi to bas lepo... Al jeste bilo cimanje da stigne iz UK. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Decembar 4, 2024 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Idemo malo zimskih cena: Tutoro podmazivac: 150e Crni vizir: 65e QuadLock za iPhone 15 Pro: 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...