Blaza 9842 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Vulcan, 1.700 evra. Motor je u odličnom voznom stanju. Registrovan do avgusta 2025.godine, 498 cm3, 34 KW. Prethodni vlasnik, član foruma #drazenye ga je koristio 9 godina. Moj kum ga je kupio i koristio nepuna 2 meseca, vratio se u Kanadu i ostavio motor kod mene. U prethodnih mesec dana bio par puta do Prokuplja, jednom do Sitonije (Grčka), i uz ostalu vožnju prešao 5.000 km, tako da je uskoro u najavi zamena ulja i filtera. Pre Grčke, na motoru je dosta stvari pregledano, urađeno, naštelovano... 1. nov vizir (Ivan) 2. nov prednji disk 3. nova zadnja guma 4. novi retrovizori 5. reparirane prednje viljuške 6. novi ležajevi volana 7. nov prednji zupčanik (stari, ispravan, zub manje) 8. #abart_maniac reparirao karburatore, #bokilić uštelovao 9. ranije sređen rezervoar iznutra 10. ranije sređeno sedište 11. repaacija prednjih kočionih klješta 12. nova sajla gasa 13. novi prednji migavci itd... Ne mogu baš svega da se setim... Pored svih ovih stvari, u cenu ulaze i zadnji kožni kofer i bočni koferi / bisage. Motor je baš udoban za vožnju. Ako sam nešto propustio, pitajte. Blaža 0641234595 Viber 0648518347 Prenos je obavezan. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ono glavno nisam napisao. Prešao samo 7.600 km ! Nov, nov, nov !!! Ko ne veruje, cajger ne laže ! Šala, prešao pravih 107.576 km. Uz motor ide i originalni alat, slikaću naknadno... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 2 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa ...? Dve Kawe u garaži, svaki dan menjam... Ovu vozim neparnim danima ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Octobar 2 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti takav u garazi, presao samo 1000 km, ali na Kanadske tablice, cekam ove strucnjake da puste uvoz. Ako ikad puste. Taj tvoj i nije u nekom vizuelnom stanju (bez uvrede), ali je cena skroz sportska, verujem da ce naci novog vlasnika. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 2 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je najmanji problem, a za izgled, nije ni opran od Grčke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5327 Napisano Octobar 3 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Канађанин са 1.000 км ће да сачека Вулинову тетку за пребацивање папира . On 2. 10. 2024. at 12:04, Blaza je napisao: Niko ništa ...? Добар је ЕН . Релативно мала регистрација , потрошња , сервис ... Цена је повољна , изглед пристојан. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Octobar 3 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, sad pustise automobile i lake teretnjake, motore ne spominju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 3 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Jašim je napisao: Канађанин са 1.000 км ће да сачека Вулинову тетку за пребацивање папира . Добар је ЕН . Релативно мала регистрација , потрошња , сервис ... Цена је повољна , изглед пристојан. Poredim ga sa mojim ER 5. Ista mašina, sve ostalo drugačije. Udoban do 00, masivan, za kruziranje vrh ! Jedino mi nije legao za gradsku vožnju u špicu, jer sam svaki dan u gradu motorom. Mada, znam čoveka koji sa identičnim ide svaki dan na posao, bez problema. ER 5 zvrk po gradu, neudoban, vozi se ko bicikla, pored Vulkana smešno izgleda, ali se lako provlačim sa njim... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 3 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Daj dva i po soma i njega i teraj GS-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 3 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dam dva Kawasakija ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 3 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Šalim se, mi smo iste visine, GS mi je visok motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1314 Napisano Octobar 3 Drug član, 859 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Aa vidim poznat mi motor. Upoznah ti kuma letos u Zrenjaninu kod Ranka smo bili obojica, baš se lepo ispričasmo, super čova. Baš mu je tad montirao kofere i Ranko sredjivao karbove. Pozdravi ga od mene. Bio sam sa Afrikom tada. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 3 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Imao je nekih sitnih podešavanja. Kada je sve sredio, zapucao u Grčku, na Sitoniju, prvi put... Pozdraviću ga, vratio se u Vankuver. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3615 Napisano Octobar 6 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 10. 2024. at 14:07, Gile je napisao: Taj tvoj i nije u nekom vizuelnom stanju (bez uvrede). Evo uživo, vizuelno stanje jedino što je prašnjav. Kupujte ovo, ima nas još zainteresovanih. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 6 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Za svakog po nešto... Za visoke EN, za sitnije ER... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3615 Napisano Octobar 6 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kao "Jel" i " Jer". 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3615 Napisano Octobar 6 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 10. 2024. at 19:03, Ćomi- je napisao: Daj dva i po soma i njega i teraj GS-a Evo ti moja diverzija, ključ za ključ i da častim ćevape. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 6 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Polako s tom Diverzijom, gde žuriš... A ćevapi mogu uvek ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 9 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 1.650 € Sve komplet ! Treba mi garaža... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 10 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je rezervisan do subote... 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9842 Napisano Octobar 14 Ne silazi, 2287 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Motor nije otišao u subotu (iz opravdanih razloga) već danas, u Svrljig ! Novom vlasniku želim puno bezbednih kilometara, i da ga uvek nasmejanog vrati kući ! 16 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Octobar 14 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav promerak bi na PA bio 2200 evra. Srecno novom vlasniku 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...