paavv222 2 Napisano Septembar 25, 2024 U prolazu, 18 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NC750S, jet force c-tech Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima. Položio sam za A2 kategoriju i gledao po sajtovima, planiram uzeti polovnu Yamahu mt07 iz uvoza, konkretno iz Austrije. Ima ih dosta koji su fabrički na 35kw baš zbog A2 kategorije, pa me zanima da li ovde kod nas prihvataju takav motor jer mu u Austrijskoj saobraćajnoj stoji da je na A2. Pisalo je da ovde kod nas prave problem, ma da ima ih i kod nas novih koji su na 35kw. Hvala svima unapred, srdačan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Septembar 28, 2024 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ako je po broju rama proizvedena i nova prodata sa 35 Kw ,onda nije problem da dobija uverenje ASS.Ako je proizvedena i nova prodata sa jacim motorom ,pa kasnije redukovana ,tesko da ce dobiti uverenje.Proveriti pre kupovine po broju rama u AMSS ,jer ako ne ,platis motor,prevoz ,carinu ,sve troskove i na kraju prc nema uverenje Amss bez kojeg nema ni registracije u Srbiji .Bar je tako bilo do sada,ako se nesto nije u skorije vreme promenulo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paavv222 2 Napisano Septembar 28, 2024 U prolazu, 18 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NC750S, jet force c-tech Prijavi odgovor kao problematičan @gixxer Hvala kolega na odgovoru, ispada da je mnogo lakse da se ovde uzme registrovan vec na A2.. iz uvoza su u boljem stanju sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Septembar 28, 2024 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je bila priča na tu temu i ljudi kažu da se to sada pouzdano lako rešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Septembar 28, 2024 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paavv222 2 Napisano Septembar 28, 2024 U prolazu, 18 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda NC750S, jet force c-tech Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 Hvala puno kolega! Cene i preko nisu nesto mnogo povoljnije ali mislim da je drugacije nego ovde, u svakom slucaju i da se pretplati 500-1000e dugorocno gledano nije mnogo.. Jos jedno pitanje, ukoliko se skine posle registracija blokada, jel pravi neko problem, pri zaustavljanju jel se desilo nekom da mere snagu, jer on bez blokade je oko 75ks odprilike.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3044 Napisano Septembar 28, 2024 Drug član, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan To su relativno mladi motori, samim tim ni preko nisu jeftini. A možeš i ovde da nađeš dobre koji imaju pokrivene kilometre i svakako olakšaš sebi život. Uvoz sam po sebi nije lak, naročito u ovakvom slučaju. Evo ti jedan primer, po meni više nego korektne cene: Yamaha MT-07 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha MT-07, 2023. godište, Naked, vozilo prešlo 17000 km, Beograd. Cena 5.990 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...