Novi Hondaš 5 Napisano Septembar 25 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav hondaši! Od skoro sam odlučio da pazarim neki motor za sl sezonu i obzirom da sam početnik namerio sam se na nc700x ili transalpa. Voleo bih da mi iskusniji članovi, i još bolje oni koji imaju ove motore daju svoja iskustva. Ne planiram neke preduge puteve niti neku off-road vožnju, bar za sada. 70% voznje bi bio Beograd i okolina, 95% asfalt ...uglavnom bez suvozača. Svako iskustvo bi mi značilo, kao i da li ima nešto posebno na šta treba obratiti pažnju kod ovih modela (ne mislim na lanac, gume, kočnice....)? Hvala vam, značiće mi svaki savet. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 93 Napisano Septembar 25 U prolazu, 21 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Ja iako ceo zivot planiram i strasno zelim da imam Hondu, nikada je nisam kupio, (ne znaci da necu jednog dana). Hondu volim i smatram za jedan od kvalitetnijih motora, ALI ovu seriju NC ne bih uzeo dzabe da mi je daju. Za kvalitet masine neznam i ne mogu da komentarisem, ali meni taj motor nesto ne odgovara bas. Necu reci da je ruzan, ali meni se ne svidja. Pogotovo mi nikako nije jasno zasto su rezervoar to jest cep rezervoara, stavili ispod sedista, a na mesto gde treba da bude rezervoar tu je mesto za stvari. I kad god trebas da sipas gorivo, sidji sa motora, skini sediste, pa sipaj gorivo. Po meni je to totalni promasaj. Ali ukusi su razliciti, ako se tebi svidja, Boze moj sto da ne... Sa srecom i srecna kupovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9650 Napisano Septembar 25 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Septembar 25 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Septembar 26 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8314 Napisano Septembar 26 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, probaš jedan, probaš drugi i hemija to završi sama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2628 Napisano Octobar 4 Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao ! Najbolje zakazi test voznju probaj motor pa sam vidi sta ti vise lezi i koliko novaca si spreman da izdvojis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 99 Napisano Octobar 5 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...