Best 10196 Napisano Septembar 19 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kupio sam ovaj motocikl , pa mi je potreban gore pomenuti manual. Ako neko ima ili zna gde bi moglo da se Free skine sa neta. Uz moje hvala može i pivo, €, din. . . .kako ste raspoloženi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8423 Napisano Septembar 19 Drug član, 1865 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Voilà.. https://1drv.ms/b/c/d200f9bf55416a39/EShjEr5LS0BOh8GW3YFxL5oBmkpAHVlp5TPeHkkSyXImTw 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10196 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!!! Ostaje moja moralna obaveza da ti se nekako odužim, pored onoga ,,Pamti pa vrati''. Promenio Septembar 19 član Best Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8423 Napisano Septembar 20 Drug član, 1865 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Best je napisao: Hvala!!! Ostaje moja moralna obaveza da ti se nekako odužim, pored onoga ,,Pamti pa vrati''. Nema na čemu! Jel to motor sto je Due išao da gleda? Mislim, ako nije tajna... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10196 Napisano Septembar 20 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Da, išli smo zajedno. Ja ga zvao da mi bude konsiljere. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...