dule2812 575 Napisano Petak u 16:27 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Баци поглед и на потенсик про, исто као дји мини 2 само јефтинији а по неким тестовима је бољи. Ја га имам, и презадовољан сам. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11875 Napisano Petak u 19:53 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Potensic Atom,dobar je. Inace sto se tice Neo,prirastao mi je srcu.Za kineze je tata dron. Mini 3 je odlican,i njega sam imao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1395 Napisano Petak u 20:10 Drug član, 852 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ih sad na KP. Ima Arom Se za oko 200 evra sa sve baterije. I kontrolorom. To je stvarno dobra ponuda, sad i on ulazi u uzi izbor. Meni je sasvim dovoljno dve baterije , ne treba mi fly more combo. Čiji je to dron, nikad čuo za njega do sad?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 575 Napisano Petak u 22:37 (promenjeno) Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ма све је то кина. Ја сам имао и дји мавик про али ми је то много велико и гломазно а не користим све његове способности, а имао сам и атом се, и он је ок за тај новац, али ми је онда излетео овај у комбо пакету нов и морао сам да поклекнем И да се исправим- овај сад што имам је потенсик атом( није про), и бољи је од тог се модела. Укуцај на нету поређење са дји мини 2 нпр, видећеш да има боље карактеристике Promenio Petak u 22:39 član dule2812 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1395 Napisano Subota u 05:18 Drug član, 852 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Atom ima u fly combo varijanti za oko 280e na KP. Vidim da je prilično dobar, ali je i skuplji od SE za oko 100e. S obzirom da sam početnik , ne znam da li vredi uzimati skuplju varijantu ili bi mi i SE završio posao, on dolazi sa dve baterije. Gledao sam na njihovom sajtu, atom ima bolje karakteristike u odnosu na SE, uglavnom kamera i stabilizacija. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11875 Napisano Subota u 06:27 Ne silazi, 2734 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Atom ima Pixsinc 3.0 transmisiju signala.Dok SE ima 2.0.Razlika bi bila u dometu signala.Na SE citam da je visina ogranicena na 120m,isto kao kod DJI.Stari Atom nije imao ogranicenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 575 Napisano Subota u 09:46 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ако ти је ово први крштенији дрон, радиће ти посао и се сигурно. Свака батерија ти држи око 15ак минута у неким нормалним условима 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1395 Napisano Subota u 09:58 Drug član, 852 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, onog AliExpress kineza ne računam. I ja mislim da će mi SE završiti posao, plus ima i dve baterijeSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2127 Napisano juče u 07:50 Drug član, 973 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ovaj Mini 4K. Ja zadovoljan. Uspeo sam i da ga skrsim par puta, ali jos uvek je ziv. Jedan motoric mu malo ispao iz ose i onda se muci da stoji mirno, ali sljaka. Poslacu ga na servis po preporuci. Evo i par fotki koje sam napravio sa njim. Sve u svemu vrlo zanimljiva igracka. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...