cezarpa 12716 Napisano Octobar 30, 2025 Ne silazi, 3037 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo,ako su ispravili greske,bice u planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1126 Napisano Novembar 6, 2025 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Moraćemo da se pravimo iznenađeni kad objave DJI New Products - DJI Global or Other Regions 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4259 Napisano Novembar 6, 2025 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1324 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Novembar 6, 2025 član andrej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1234 Napisano Novembar 11, 2025 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/31/2025 at 11:59 PM, Mr_Wolf said: Zamolim ih da se nadogradim, oni mi izađu u susret i dobijem oko 100€ bolju cenu za Flip (istina bez daljinskog - samo dron sa baterijom). Videćemo koliko će mi ovaj trajati. Odgledao sam 5-6 klipova o Flipu, prvo mi se svideo, onda su nabrajali i dosta mana, vidim da bez daljinaca ne može baš previše toga, pre svega upotreba je samo iz neposredne blizine. Da li si imao prilike da ga koristiš i kakvi su ti utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3414 Napisano Novembar 11, 2025 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Podjednako je (ne)upotrebljiv bez daljinca kao i Neo. Sa daljincem ima nekoliko modova snimanja koje nema samo sa telefonom. Inače je dosta brži i vozljiviji... Rekao bih upotrebljiviji nego Neo. Kamera je takođe neuporedivo bolja. Svi snimci dronom sa putopisa iz septembra su snimani Flipom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12716 Napisano Maj 10 Ne silazi, 3037 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste probali Neo 2?Ja sam keca zamenio za dvojku.Ima pozitivnih promena,ali i negativnih.Negativne su dizajnerske,odnosi se na dodatni tranrisiver na dupetu,vadjenje baterije,plasticne zastite na kameri. Pozitivne su me obradovale.Brzo zakljuca satelite.Buka je manja,jos kad sam skinuo gornju zastitu propelera postaje tih. Kod Neo 1 isto sam demontirao gornju zastitu ,dobio minut vise u vazduhu i manju buku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...