muljaz 2024 Napisano Septembar 14, 2024 (promenjeno) Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Safio sam neku opremu drugaru na KTM. Uzmem da provozam motor i primetim da prednja kocnica ne hvata kako treba. Na prvu rucica ode do pola i grize mlako, tek posle kad ponovim on onda grize kako treba. Motor kupljen nov, presao 7000. Plocice skoro kao nove. Lici kao da ima vazduha u sistemu. Probao sam na tocku da ispustim, u par drukanja nije izaslo nista vazduha. Na glavnom kocionom samo kad sam prvi put popustio sisicu izaslo malo, ali nista nisam dobio. Nikad nisam nacisto sa tim motorima koji imaju ABS da l ima neka drugacija procedura Promenio Septembar 14, 2024 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 320 Napisano Septembar 15, 2024 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako je mehur otišao do ABS pumpe, jedino rešenje je neko ko ima dijagnostiku da uradi "bleed" preko nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 15, 2024 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam na tako nesto mislio. Skoro sam na nekoj vespi imao slucaj, ali na njoj kao da ima neki servo pojavivac uz ABS i na samoj pumpinima mesto da se odzraci. Ne znam sta se desilo ovome, nisam sretao takvu situaciju na novom motoru. Kupljen je na severu zemlje , ne znam kako li su ga oni sklapali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 320 Napisano Septembar 15, 2024 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, muljaz said: Upravo sam na tako nesto mislio. Skoro sam na nekoj vespi imao slucaj, ali na njoj kao da ima neki servo pojavivac uz ABS i na samoj pumpinima mesto da se odzraci. Ne znam sta se desilo ovome, nisam sretao takvu situaciju na novom motoru. Kupljen je na severu zemlje , ne znam kako li su ga oni sklapali. Na KTM 100% mora da se kači na dijagnostiku i uradi bleed ako je došao do pumpe, prilično sam siguran da ne može drugačije. Kod mene su kočnice progresivne nisu linearne, tj stiskaš i ništa, ništa, ništa i onda zagrize kao lud. Tako je sa starim pločicama bilo, tako i sa novim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 16, 2024 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj na prvu nista. Ne bas potpuno nista, ali vidis da se tesko zaustavlja. Kad ponovis onda moras da se drzis dobro da ne preletis preko. Imao sam jedno izletanje auta i ruzan osecaj kad ono nece kako si zamislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...