Markone88 4824 Napisano Septembar 5 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio na preporuku, od dugogodisnjeg vlasnika. Ja sam ukupno treci vlasnik. Auto je mnogo dobro sacuvan. Oprema max. Saljem jos slika na viber. Moze zamena za malo manji auto, sa ili bez vase doplate. Renault Koleos 2.0 dci WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Renault Koleos 2.0 dci, 2012. godište, Džip/SUV, Dizel 1995 cm3, vozilo prešlo 243000 km, Čukarica... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Septembar 5 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep auto . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Septembar 9 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Svratio juce da se vidim sa Markom i da vidim i auto izmedju ostalog. Stvarno je velik i odlican, enterijer je perfekcija, prelepo radi, lepo povlaci, salta. Ali ja ne bih znao sta da radim sa tolikim autom, mislim mocan je, ali nemam potrebe za njim. Mozda da zivim u brdovitim podrucjima pa ajd. Ali ako se neko razmislja da uzme ovakav auto, samo reci hvale, nece pogresiti sigurno 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4824 Napisano Septembar 9 (promenjeno) Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje trazim nacin za jos jedno vozilo za ženu, pa da zadrzim ovaj prelepi auto. Vozio sam dosta francuza, ali zavrsna obrada na ovom Koleosu, materijali, udobnost, osecaj u voznji, sve je stvarno na visem nivou. Na to dodas da je menjac, sasija, vesanje sa japanskog X-Traila, stvarno super kombinacija Promenio Septembar 9 član Markone88 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 10 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kuku? Treba da se vuku neke šiklje za Obrenovac, da se peca kod Tenta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4824 Napisano Septembar 10 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zille-nbg said: Jel ima kuku? Treba da se vuku neke šiklje za Obrenovac, da se peca kod Tenta Nema kuku, nikad nije ni imao Ovo je bre auto za gospodu hahahha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 10 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onda ce gospoda lepo da obuju gumene cizme pa sa obale da zabacuju Steta sto nema kuku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4824 Napisano Septembar 30 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Bas dobar auto. Moze zamena za manji auto, to je cak najbolja opcija neki manji auto i doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Septembar 30 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ponuđen, k'o počašćen... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4824 Napisano Octobar 10 (promenjeno) Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen drugi manji auto. Za kolege sa foruma i njihove bližnje dajem lep popust ili neke rate uz dogovor. Može i zamena za neki mali auto i doplatu Promenio Octobar 10 član Markone88 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4824 Napisano Octobar 18 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja cena za forumaše ili vaše bliznje je 7500e i naravno moze zamena za manji auto sa vasom doplatom (obavezno da ima 4/5 vrata i klimu) Zakljucacu temu ali auto ostaje na prodaju, napisacu ovde kada vise nije aktuelan oglas. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4824 Napisano Octobar 28 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodat 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...