Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 250S (1983), ex. Keeway Matrix 100 (2012)

Ovom prilikom želim da se predstavim i srdačno pozdravim sve kolege bajkere i bajkerice sa foruma.

Ukratko, Midžić Elmin (23 godine), dolazim iz Bosne i Hercegovine - grad Bihać. Trenutno vozim GSX-a 250S iz 1983, kojeg sam nabavio još kao srednjoškolac. Kod mene je već šest godina, a prije toga bio je skuter Keeway Matrix 100.  U narednom periodu, plan je GSX-u nabaviti nekog mlađeg brata😁. Zagrijan sam dosta za CF MOTO proizvođača, konkretno dilema 450MT ili 700MT, a pregledavajući forum vidim da dosta članova foruma već posjeduje iste, pa dobro će mi doći savjetovanje oko nekih stvari.

Čisti putevi i puno pređenih kilometara želim✌️

Promenio član Midža43
Gramatička ispravka
  • Sviđa mi se 10

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: Trenutno pešak

Dobro nam došao brate. Pogledaj podforume, dosta ljudi vozi oba modela, oni mogu lepo da ti predoče šta su mane, takođe isto šta je dobro kod tih motorcikala.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 605 postova
  • Motocikl: -
Pre 23 sati, Midža43 je napisao:

Ovom prilikom želim da se predstavim i srdačno pozdravim sve kolege bajkere i bajkerice sa foruma.

Ukratko, Midžić Elmin (23 godine), dolazim iz Bosne i Hercegovine - grad Bihać. Trenutno vozim GSX-a 250S iz 1983, kojeg sam nabavio još kao srednjoškolac. Kod mene je već šest godina, a prije toga bio je skuter Keeway Matrix 100.  U narednom periodu, plan je GSX-u nabaviti nekog mlađeg brata😁. Zagrijan sam dosta za CF MOTO proizvođača, konkretno dilema 450MT ili 700MT, a pregledavajući forum vidim da dosta članova foruma već posjeduje iste, pa dobro će mi doći savjetovanje oko nekih stvari.

Čisti putevi i puno pređenih kilometara želim✌️

Dobrodošao.

Imaš i 450 MT i 700MT u Cazinu kod Xmoto.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 9 postova
On 5. 9. 2024. at 23:36, admiki je napisao:

Dobrodošao.

Imaš i 450 MT i 700MT u Cazinu kod Xmoto.

Hvala na informaciji. Znam već za njih, kontaktirao sam bio vezano za modele, nisam dobio odgovora, pa djeluju mi neozbiljno na prvu... Gledam sada 14.09 u MOS će biti test day, pa planiram otići isprobati par modela, da vidim uživo kako će mi leći :) Po recenzijama i komentarima ekipe što posjeduje navedene, motori su ekstra.

Promenio član Midža43

• U prolazu, 9 postova

@admiki

Onako kako si i pretpostavio, zbog selidbe firme na drugu lokaciju, nisu stizali odgovarati na poruke. Otišao uživo, ljubazno i prijatno dočekan i mogu reći da sam pozitivno iznenađen. Malo pregledao modele uživo, sad tek imam nedoumica šta uzeti🤣 ...a koji god uzeo, znam da neće biti pogreška.

viber-image-2024-09-12-16-01-43-383.jpg

viber-image-2024-09-12-16-01-43-435.jpg

Promenio član Midža43
  • Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja