senior1976 10 Napisano Septembar 4, 2024 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče svim "kolegama" !!! Kako i dolikuje, da se predstavim nakon registracije... Zovem se Srđan, iz Beograda sam (ili Zemuna kako ja kažem ), godina 48, prethodnih godinu dana vozio SYM Symphony 50 Cargo. Do tada nikakav susret sa dvotočkašima...prosto test da li mi to uopšte treba, kako ću se snaći, znači li mi u saobraćaju do posla itd...malo je reći da sam se oduševio, i tu kupovinu sam prozvao možda i najboljom ikada...odlučio sam se za update, pre par dana prodao mog SYM-u, a danas doneo konačnu odluku i kupio C400GT... E sad, idemo dalje...da li sam pogrešio u izboru (dvoumio se još oko XMax-a i Force), videćemo...po onome što sam pročitao ovde o tom modelu, možda i nisam, s obzirom na moje gabarite - 192 cm i 150 kg Eto toliko za sada od mene, zdravo bili i bolje vas našao sve na forumu ! Uzdravlje ! 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Septembar 4, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odličan izbor, nisi pogrešio. Dobrodošao na forum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Septembar 4, 2024 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Vidi, to je BMW sa Kymco mašinom ako se ne varam, odličan skuter, vozićeš ga dogod ispunjava tvoje potrebe a ako poželiš nešto drugo ili jednostavno dođe do zasićenja prodaćeš ga i uzeti nešto drugo. Potpuno prirodan sled, većina nas na ovom forumu je prošla (ili prolazi) kroz te faze redefinisanja želja i potreba. Ženu čuvaj, ako valja, lako ćeš za motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 308 Napisano Septembar 4, 2024 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 106 Napisano Septembar 4, 2024 Svrati ponekad, 17 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7499 Napisano Septembar 4, 2024 Drug član, 3112 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešio si 100%. Svaki sledeći motor je "ono što si želeo" i ne pitaj kako znam Znam samo da to nema kraja. Dobro došao. PS. Nije kymco, neki kinez je mašina, mislim Loncin, no to svakako nije tema današnje emisije, piše BMW 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10290 Napisano Septembar 5, 2024 Ne silazi, 2354 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1599 Napisano Septembar 5, 2024 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 473 Napisano Septembar 12, 2024 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ! Važno da ima dva točka i zabava je zagarantovana Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 361 Napisano Septembar 14, 2024 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Septembar 19, 2024 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве и купио си праву справу, за твоју висину и тежину и носиће те као од шале 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...