Jump to content

Moto Zajednica

05.02.09. udes u Beloj Crkvi

Recommended Posts

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Veceras je jedan momak iz Bele Crkve imao udes, udario je motorom u traktor. Ima otvoreni prelom podlaktice i prelom butne kosti. Ima li nekog od onih doktora i sestara sa foruma da rade na I spratu UC?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Nije ovo za crnu hroniku...

Nek prebace tamo gde je mesto ali bi bilo dobro imati nekog poznatog tamo, puno se vec puta pricalo o prijemu na UC.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Bio sam predvece (oko 17h) u Beloj Crkvi kod Saleta i posto sam ga cekao, kad je dosao rece mi za udes i da je decko bio sa devojkom na motoru.

On ima otvoren prelom podlaktice i butne kosti a devojka je polomila karlicu.  :(

• Svrati ponekad, 141 postova

Veceras je jedan momak iz Bele Crkve imao udes, udario je motorom u traktor. Ima otvoreni prelom podlaktice i prelom butne kosti. Ima li nekog od onih doktora i sestara sa foruma da rade na I spratu UC?

Momak leži na odeljenju ortopedije u Urgentnom...nisam u toku jer sam sad ovo pročitala...izašla sam jutros iz noćne...radim u nedelju dnevnu pa ću otići da vidim šta se dešava...predpostavljam da je operisan i nije isključeno da će biti prebačen kod mene na kliniku jer je naše odeljenje u Urgentnom pretrpano...po napisanom nije sjajno prošao i operacija je neophodna i butne kosti i podlaktice....mada mislim da je devojka mnogo gore prošla...njen oporavak će biti malo duži. U međuvremenu ako neko zna ime povređenih, bilo bi dobro da napiše da ne lutam bezveze  :-\

Momak leži na odeljenju ortopedije u Urgentnom...nisam u toku jer sam sad ovo pročitala...izašla sam jutros iz noćne...radim u nedelju dnevnu pa ću otići da vidim šta se dešava...predpostavljam da je operisan i nije isključeno da će biti prebačen kod mene na kliniku jer je naše odeljenje u Urgentnom pretrpano...po napisanom nije sjajno prošao i operacija je neophodna i butne kosti i podlaktice....mada mislim da je devojka mnogo gore prošla...njen oporavak će biti malo duži. U međuvremenu ako neko zna ime povređenih, bilo bi dobro da napiše da ne lutam bezveze  :-\

Sta bismo mi bez tebe. Poslao sam ti podatke na PP.

• Drug član, 2143 postova

Povredjenima zelim sto brzi oporavak, a svima mali dobronamerni savet:

Nemojte stavljati sve povredjene u CRNU HRONIKU, svaki put se presecem kad vidim novi post u ovoj nepopularnoj temi.

Saobracajke gde su motoristi samo povredjeni obavezno idu u MOTORISTI NA DRUMU.

;)

Razgovarala sam sada sa koleginicom, momak se zove Slobodan, '82. godište.Stigao je u Urgentni kao politrauma, znači u prilično teškom stanju.Krvna slika je izuzetno loša tako da juče, danas a i za vikend će primati transfuzije...krvi ima za sada, s tim da će trebati za operaciju bar litar, bilo koja grupa može da se da...naravno ko je u prilici. Otvoren prelom butne kosti i otvoren prelom  podlaktice. Operisaće ga cela ekipa ortopeda najverovatnije u ponedeljak dok se krvna slika i vitalni parametri ne dovedu u granice normale. Sve informacije možete dobiti na broj telefona 366-2250...poželjno je da slažete da ste kolega, u suprotnom vam neće reći nešto više.

Toliko od mene

Svaka cast, moracemo da smislimo neki orden casti, zadovoljstva i radosti i tebi ga dodeliti  ;)

Ja sam vaš anđeo čuvar...1cdddcdf0149cb036b98350977be14e6.gif

Zezam se...ovo se namestilo da je baš kod mene, pa da pomognem koliko mogu.

Ne znam samo gde ste već poleteli s tim motorima fbdf9cae14ede744f24a5e5235d548e3.gif

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Svaka cast, moracemo da smislimo neki orden casti, zadovoljstva i radosti i tebi ga dodeliti  ;)

Mozda da je pozovemo na neku od voznji radije. Ako se slaze, naravno 8)

Mozda da je pozovemo na neku od voznji radije. Ako se slaze, naravno 8)

Pozvana već  l_moto.gif  ...hvala  ;)

Nela zaista si Andjeo! Puno ti hvala na svemu i evo obecavan da cemo te se setiti i u nekim lepsim prilikama.

Koristim priliku da pozovem sve one koji su u mogunosti da u toku vikenda daju krv na Urgentnom Centriu za naseg brata Potočan Slobodana.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja