nuk 335 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Korisnicima starih Eon premium paketa su kanali otključani promotivno na 6 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3071 Napisano pre 6 sati ODUSTO OD DIJETE, 2848 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prešao na novi paket čim sam video da je GP prebačen na Adrenalin. Klinac prati sport ozbiljno i kaže sve bitne lige su prebacili na arena premium 4 i 5. Usporili su internet sa 600 na 500, meni nevažno, ista cena. I da sam znao za ovo promo od 6 meseci opet bih morao da menjam paket kad to istekne. Što se mene tiče ispali su jajare prema onima koji koriste premium paket ali nemam mogućnost za drugog operatera . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5654 Napisano pre 6 sati Integrisan, 13492 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, ZEMZEM said: nemam mogućnost za drugog operatera . Dotakao si suštinu problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7693 Napisano pre 5 sati Drug član, 2134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, to crank je napisao: @Darko Mihajlovic Dve godine ovde gledam, bez ikakvih problema - doslovno! I ma LIVE Dornin a posle sat vremena i snimci i Dorninog i TNT prenosa. Blokiraj pop up i to je to. Radi !! Bog ti zdravlje dao !! Fala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 118 Napisano pre 5 sati U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Erceg je pomenuo u proslom podkastu, negde pred kraj, da su svi stari korisnici dobili Adrenalin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20419 Napisano pre 5 sati Integrisan, 6351 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Motomundo. Kvalitet slike potpuno isti kao na TVu, nema razlike. Takodje mozete gledati od treninga do trke kao i replay posle trke itd. Free. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2696 Napisano pre 4 sati Andragog, 5272 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva EONa i ne radi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2696 Napisano pre 4 sati Andragog, 5272 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Motorcyclist je napisao: Motomundo. Kvalitet slike potpuno isti kao na TVu, nema razlike. Takodje mozete gledati od treninga do trke kao i replay posle trke itd. Free. Meni je juče kočio par puta, naročito tačno na startu. Prešao sam na onaj gornji stream i on je baš loša rezolucija. Tako sam i odgledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20419 Napisano pre 4 sati Integrisan, 6351 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek koristim donji, prvi mi je uvek krs iz nekog razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2696 Napisano pre 34 minuta Andragog, 5272 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio odličan, nije bagovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...