john smith 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas idealan dan za voznju ..i reko ajd malo da ga provozam , usput i da zavrsim neke stvari po gradu u spicu (grr) ...napakujem neku vrednu robu u kofer ispod sedista i u ranac i reko aj pozavrsavam sve ono sto ne stigoh dok je bio minus...upalio iz nekog treceg puta (u septembru garaziran sa malo benzina u sebi , skinut akumulator)...do duse upaljen pre par dana sa potpuno novim akumulatorom i punim rezervoarom radio nekih 15-ak minuta (mada sam i tada primetio da hoce da se ugasi nakon 5min rada).....kad ono nesto cudno mi radi..brunda..gusi se ..aj reko otcepice se na autoputu od Bez.Kose do Kneza Milosa(grdno se prevarih) vec na samom mostu u K.Milosa pocinje drama...ugasi se na leru a guzva ..gomila automobila a ja uz ivicu i verglam ..bez uspeha..upali na trenutak krenem naravno 5metara i opet isto...posle mosta stadoh pravo kod nekog pandura i tu pokusavao malo da ga turiram (nemam centralne nogare vec samo bocnu dakle non stop na njemu) bezuspesno radi 30-ak sec. i ugasi se..jbga reko ajd da krenem moram do 29.Nov. kako znam i umem i stigoh nakon 30min. uz svu muku sviranja odpozadi prolazenja pored mene kao da ne postojim (citaj milimetarski tik uz mene)..tu na parkingu nesto pokusavao..hm sta bre pokusavao ne razumem se ..turirao reko kreni stani ..aj reko produvacu neko trunje al nista ...u povratku isto ...sva sreca pa sam imao neke zelene talase i vratih se ziv i citav a ovog sam hteo macolom da razlupam(naravno nije on kriv vec ja eeeee al sta ?????) dakle pomagajte...(nemam pojma ni da li ima filter za gorivo tj da li je to fabricki na njemu jer taj deo motora nisam ni zagledao otkad ga imam (a nemam ga dugo).. dakle jos jednom pomagajte a najvise oni koji voze isto sto i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan očisti karburator, ako ima filter goriva zameni, ako nema stavi. ako nastavi sa takvim radom (a ne bi trebao) onda traži dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan U avturu ti pise da vozis Grand Dink, a tise zalis na Excitinga Kod GD sam i ja imao isti probem prosle zime, resio se tako sto su u ervisu otvorili poklopac sedista, odvrnuli sraf i dosli do karburatora a onda se poigravali sa jednim jedinim srafom koji je otvarao i zatvarao dovod goriva.Malo privrnu, ja vozim pa vidim kako s ponasa, pa nazad u servis da ga opet malo asteluju-nasteluju i posle petog puta sam sam okretao srafce dk se nije vratio u normalno stanje. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan po ovome tvome i ja mislim da je karburator u pitanju treba pregledati da ije povukao mulj ili da se nije osusio preko zime pa unutra napravio neki cepic , vidi ako se skida neka dizna bez skidanja njega pa je prvo procisti . srecno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @saxi u pravu si ..tek sada videh..vozio i dinka al s njim nisam imao problema i u medjuvremenu se menjao za xcitinga (uz neku doplatu) ...kako god danas cu se malo pozabaviti karburatorom...samo da ne moram da skidam sediste kako bi prisao celom karburatoru..nisam siguran da li je ler dizna pristupacna odozgo..javljam sta sam uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ze Excitinga ne znam za pristupacnost jer se moja avantura odnosila na Grand Dinka 125.Sigurno je negde pokupio prljabstinu i cenim da mu malo odrnes diznu, da ga spicis na auto put i trebalo bi da se problem resi...ako ne rasklapanje i igranje sa karburatorom ne gine. Puno uspeha u radu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ipak skinuo sedite ...crevo od filtera za vazduh se olabavilo i vukao fals vazduh ...namestio, malo sredio ler i sljaka ...moram samo da ga ponovo zapakujem i malo da ga provozam ......sve vratio na svoje mesto ....i da ga upalim cvrc ..nece...opet skidaj sve...agonija se nastavlja ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad bi se sve iz prve vratilo na mesto zivot bi bio bajka Najvaznije je da si pronasao i razresio problem, sad ce i ovo ostalo pa ti ode u voznjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 6, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da je na pomolu drugi serijal problema sa Kymco skuterima , samo je autor drugi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da je na pomolu drugi serijal problema sa Kymco skuterima , samo je autor drugi . Nema sanse, bitno je da nije pod garancijom i dok god mu se ovlasceni serviseri ne priblizavaju ima da radi i prede kao mackica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...