bomber 7 Napisano Avgust 28 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW 1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima....moze i komplet vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Avgust 28 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koja godina je GS? Imam ja za LC adv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomber 7 Napisano Avgust 28 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW 1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Stariji 2005 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Avgust 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nosac,uzeo na KP mislim da je sa AliExpresa. Promenio Avgust 28 član Djomla_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 1 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Бомберу,Ово је носач навигације, који има наслон за визир.Себи сам ја узео преко Алија али није одговарао, тако да сам морао да га прошлим за 1,5cm. Мало стресно али ипак сам решио. Погледаћу да ли има слика негде.Препоручујеме Таму, купи преко њега много брже стиже. Послато са 2109119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...