Blaza 9813 Napisano Avgust 24 (promenjeno) Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, kum pokidao jedan šraf od 7 komada, što drže prednji disk Kawasaki EN500. Tražio sam kod par kolega / majstora, imaju drugačije, ne znam gde da odem i kupim jedan ovakav. M8, standardan navoj, ima zadebljanje za rupu na disku. Imbus je u pitanju... Svaka pomoć dobrodošla... Promenio Avgust 24 član Blaza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 24 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam M8x25mm? Samo navoj 18mm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 24 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovara poliram i saljem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 24 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije Kum dugme pa da mu saljemo musav sraf! (Hondin sraf na kawi, neka sija! Da se zna iz koje je firme dosao) 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Avgust 24 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nešin je malo kraći (mislim na šraf, šta vam je ), ali završava posao. Hvala još jednom ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 24 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sraf je spreman za slanje ali ako neko ima duzi bilo bi bolje ( ), evo slika pa da ga merimo! Prva slika je original, druga ovaj koji nudim. (Distancer/ deo bez navoja je precnika 10mm, 6mm dubok.) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Avgust 26 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Po ko zna koji put da se zahvalim Neši @N.F.S....Preuzeo sam šraf od @Vojkan sa kojim sam i kafu popio, i upoznao se...Hvala još jednom momci ! 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 1 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zivi bili drugari! Bilo mi je zadovoljstvo.Sent from my fontele using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...