SRBSOFER 34 Napisano Avgust 21, 2024 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Zanima me do kada moze da se prijavi polaganje za A1 kategoriju s obzirom da je kraj avgusta?, Koliko kosta obuka/polaganje ( posedujem B,C ) i sta mi je sve potrebno od dokumentacije? Ako je neko skoro polagao u Nis-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2816 Napisano Avgust 21, 2024 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kako misliš do kad? U smislu - zima će i to? Nema takvih ograničenja, sve zavisi od vremenskih uslova. Za cene se raspitaj u nekoj školi. Ako imaš uz B i AM, imaš polaganje testa, 7 časova praktične obuke i polaganje vožnje. Ako nemaš AM, imaš 7 časova teorijske nastave, polaganje testa, 20 časova praktične obuke i polaganje vožnje. Od toga zavisi i cena i razlikuje se drastično. Od dokumentacije - lična karta i lekarsko uverenje. Ako imaš dovoljno godina, idi na višu kategoriju slobodno… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 218 Napisano Avgust 21, 2024 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Imas na sajtu svake auto skole sta ti treba za svaku kategoriju i koliko novca..Ako imas AM uz taj B onda ce biti znatno manje casova. Nemoj da vadis lekarsko dok ne polozis teoriju jer ono vazi 6 meseci, a na teorijski ispit se ceka mesec dana... Za upisivanje u skolu ti ne treba nista osim licne karte i novca.. Kad polozis teoriju onda izvadi lekarsko da bi mogao da ides na prakticne casove... Sto se tice vremena nisi zakasnio, mozes ti da upises kad oces ali je pitanje da li ce instruktori hteti da te poducavaju kad bude hladno vreme i 'sneg'...Ja kad sam upisivala 2019te sam se upisala u septembru (prvog) i izvadila sam odmah lekarski, zakazala test i polozila mozda 3 oktobra...Potom su me zvali iz autoskole i rekli da mogu da odvozim par casova ali da necemo stici da izadjemo na ispit verovatno jer ce biti hladno kad dodje dotle pa da je najbolje da sacekam prolece za obuku da mi sve to bude sveze - tj da nemam pauzu izmedju casova...Rekoh ok ima smisla (hladno vreme etc) , prolece je doslo i korona i to je odlozeno opet. Propao mi je lekarski, a onda mi je propao i teorijski ispit posto on vazi godinu dana...Ispit se polaze obicno pocetkom meseca - u mojoj skoli su imali dva termina sa SUP'om i to je bilo uglavnom u tih prvih nedelju dana meseca...U zavisnosti od tvoje dozvole obuka ce ti trajati minimum mesec dana..U svakom slucaju pogledaj koju skolu zelis i raspitaj se kod njih sta i kako, i da li zele/mogu da drze obuku u oktobru/novembru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14428 Napisano Avgust 22, 2024 Cool tip, 3085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Sto polazes za a1?Polozi za A brate... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4829 Napisano Avgust 22, 2024 Drug član, 1230 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 8. 2024. at 4:33, Bole37 je napisao: Sto polazes za a1?Polozi za A brate... Raširi Položiš za punu A, dobiješ gratis A1 i A2! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 413 Napisano Avgust 22, 2024 Zainteresovan, 408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko je polagao dva puta u godinu dana mogu samo da podržim ostale i iz iskustva ti kazem,polazi za full A!!! Nemoj da se zeznes kao ja. Sve ostalo ce ti se samo objasniti kad odes u auto skolu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1595 Napisano Avgust 22, 2024 Zainteresovan, 349 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 8. 2024. at 18:50, SRBSOFER je napisao: Pozdrav, Zanima me do kada moze da se prijavi polaganje za A1 kategoriju s obzirom da je kraj avgusta? Raširi Do 28. Septembra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Avgust 24, 2024 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima, moracu otici do auto skole posto na sajtu nemaju nikakve detalje... Vasa.93 Bole37 Alexandra995 VladoGrcic Nemam AM, tako da bi prema informacijama sa sajta za A1 imao 7 casa teorije i uz to 20 casova voznje... Imam dovoljno godina s obzirom da sam 98', ako nije drasticna razlika u ceni mozda upisem A, ali bih ostao na A1 zbog nemirne ruke na gasu barem jos neko vreme... a i ako polozim za A znam da cu u kratko vreme kupiti ozbiljniju masinu PetraBG Hvala na detaljnom odgovoru, videcu ako je moguce da to resim do kraja godine da i meni ne bi ostalo za sledecu, raspitacu se i u obliznjim gradovima pa mozda negde budem i uspeo do kraja sezone. Matorkonj Hvala, Videcu kakvi su sa rokovima. Listao sam internet i kao da je od auto skole do auto skole drugacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 218 Napisano Avgust 24, 2024 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 8. 2024. at 18:17, SRBSOFER je napisao: Hvala svima na odgovorima, moracu otici do auto skole posto na sajtu nemaju nikakve detalje... Vasa.93 Bole37 Alexandra995 VladoGrcic Nemam AM, tako da bi prema informacijama sa sajta za A1 imao 7 casa teorije i uz to 20 casova voznje... Imam dovoljno godina s obzirom da sam 98', ako nije drasticna razlika u ceni mozda upisem A, ali bih ostao na A1 zbog nemirne ruke na gasu barem jos neko vreme... a i ako polozim za A znam da cu u kratko vreme kupiti ozbiljniju masinu PetraBG Hvala na detaljnom odgovoru, videcu ako je moguce da to resim do kraja godine da i meni ne bi ostalo za sledecu, raspitacu se i u obliznjim gradovima pa mozda negde budem i uspeo do kraja sezone. Matorkonj Hvala, Videcu kakvi su sa rokovima. Listao sam internet i kao da je od auto skole do auto skole drugacije Raširi Bolje onda upisi za punu A da se ne bi cimao posle za sve ostalo..Ako imas para i vremena. Ti uzmi manji motor ako zelis kad polozis..Ucice te na velikom motoru pa mozes i da osetis da li ti lezi ili ne... Ovako ako polozis za A1 polagaces na manjem motoru (verovatno skuteru) i onda kad budes hteo da predjes na vece moraces sve iz pocetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2463 Napisano Avgust 24, 2024 Drug član, 802 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Petra je u pravu. Polaži ti odmah za punu A i uzmi manji motor ako smatraš da si nemiran (mada sam tvoj stav je već zreliji od mnogih koji idu po sistemu ma neću ja to brzo). Manja kategorija te neće baš puno usporiti ako se već odlučiš da pređeš na nešto jače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...