Dudico 315 Napisano Avgust 21 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ukoliko neko ima da proda zvučnike za komunikaciju iz opisa neka se javi... U pitanju je Cardo Packtalk Bold, imam JBL zvučnike od 45mm koji ne upadaju u Nolan rupu od 40mm, znači da može i trampa ako nekom treba "veći" Znam za kineze, ali mi ovo treba u narednih par dana, posle mi više neće biti interesantno. Slika govori 1000 reči: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Avgust 21 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A mozes li lagano srafcigerom da prosiris rupu za zvucnike? To je stiropor, trebalo bi da je posao od 5 minuta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 315 Napisano Avgust 21 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N-120 ganc nova, nije samo stiropor već formatirane tanke plastike preko stiropora... ne bih da uništavam novu stvar ako me razumeš Postoje i obične žičane slušalice za telefon, komp i slično sa 3,5mm konektorom, sličnih su dimenzija tu oko 40mm ali deblji je kabl i kada se rasture do zvučnika to ne liči ni na šta što bi "leglo" u kacigu... a uzimam u obzir da često treba skidati postavu radi pranja pa se setim mudrih reči: linija manjeg otpora -> veća buduća muka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3178 Napisano Avgust 21 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ostali su mi nekorisceni zvucnici od kineske komunikacije. Bas sam ih pre neki dan video u garazi i pomislio da ih bacim, ali ipak odustao. Samo da proverim veceras da li njihove specifikacije odgovaraju tvojim zahtevima i ako je sve ok kostace te samo postarine do tebe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4956 Napisano Avgust 22 Drug član, 771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan @balkanlover70 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 315 Napisano Avgust 22 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, grafigo je napisao: Ostali su mi nekorisceni zvucnici od kineske komunikacije. Bas sam ih pre neki dan video u garazi i pomislio da ih bacim, ali ipak odustao. Samo da proverim veceras da li njihove specifikacije odgovaraju tvojim zahtevima i ako je sve ok kostace te samo postarine do tebe. Hvala @grafigo nađoh u plattner-u i čekam da mi potvrde da imaju i da mogu da pošalju danas, ako mi ne potvrde javljam se... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 315 Napisano Avgust 22 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Poručene oriđiđi Cardo za povoljnu svotu, hvala svima na podršci 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...