marco tabarco 0 Napisano Avgust 19 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 dana kupio sam skuter 125cc 8ks trio mustang(kinez)2019 presao 22500km 4 cilindra( to sam tek danas saznao) kad sam ga uzimao ispod je pisalo da ima 2(slicajno vrv) Preksinoc sam se vozio I nestalo mi je ulja i sipao sam za dvotaktno ulje umesto cetvorotaktno isao je normalno sve i ujutro isto i tek uvece je krenuo da trokira . Da li neko zna da li nesto moram da mu menjam ili kolia je popravka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2593 Napisano Avgust 19 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo se predstavis Nema 4 cilindra, a nema ni 2. Ima 4 takta motor. To su cetvorotaktni motori, vazdujom hladjeni. Sad... Gde je nestalo ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7896 Napisano Avgust 19 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pobrkao si skroz lončiće......idi kod majstora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mene živo zanima....kako si saznao da ima 4 cilindra. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6619 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 6537 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Baci ga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2168 Napisano Avgust 19 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne možemo dati dijagnozu bez da znamo da li su redni ili V. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7896 Napisano Avgust 19 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, gebee&co je napisao: Mene živo zanima....kako si saznao da ima 4 cilindra. Rek'o mu čovek 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, slobasuper9 je napisao: Pa ne možemo dati dijagnozu bez da znamo da li su redni ili V. Sviđa mi se kako razmišljaš. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2168 Napisano Avgust 19 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan To je maksimum što znam ovako na slepo. Kako je krenulo, možda se ispostavi da je čak i turbo pa glupo je da dijagnostikujemo napamet zato što nije isto. Dijagrami se razlikuju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4583 Napisano Avgust 19 Drug član, 1178 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Čudi me da je trošio ulje, moj bivši kinez GY6 od 50cc nije pipao maksimum od zamene do zamene (10w40). Cajger mu je posle godinu dana zakovao na 6k, a vozili smo ga 10 god, ko zna koliko je prešao. Pod pretpostavkom da je to ovaj skuter, lepo piše četvorotaktna mašina, jedan cilindar (ne slušaj lovačke priče, pitaj druga googleta)... Šta se tačno desi kad se pomešaju dvotaktol i ulje za četvorotakne motore, pojma nemam, verovatno kao kad se pomešaju rakija i vino pa mu sad nije dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1530 Napisano Avgust 19 Drug član, 581 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna koliko točkova ima? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Avgust 19 nekrunisani kralj moto cigana, 3194 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Iscurela kompresija. Imaš one što kupuju na veliko pa da ti prodaju koliko ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2168 Napisano Avgust 19 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Čudi me da je trošio ulje, moj bivši kinez GY6 od 50cc nije pipao maksimum od zamene do zamene (10w40). Cajger mu je posle godinu dana zakovao na 6k, a vozili smo ga 10 god, ko zna koliko je prešao. Pod pretpostavkom da je to ovaj skuter, lepo piše četvorotaktna mašina, jedan cilindar (ne slušaj lovačke priče, pitaj druga googleta)... Šta se tačno desi kad se pomešaju dvotaktol i ulje za četvorotakne motore, pojma nemam, verovatno kao kad se pomešaju rakija i vino pa mu sad nije dobro. Ma ništa, zamastio svećicu i možda diznu i to je to. (Ako sam dobro razumeo da je dvotaktol sipao u rezervoar). Očisti se svećica i samo čist benzin i gas dok ne "protera".Mada, ako je četiri cilindra a da nisu u V onda je đunta sa sitnim nutom ošla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11067 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan JBG,ako si ga ubio ko kauboj konja bolje da ga nisi uzimao. Salim se.Prvo kako si ostao bez ulja?4t masina ne potrosi tek tako ulje.Ako si dodao 2t ulje ,koje nije namenjeno tvojoj masini,nisi mogao za jedno vece da ga prejebes.Ocisti ili zameni svecicu.Gde si dosuo to ulje?U masinu ili rezervoar?Ako je u rezervoar istoci i sipaj cist benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...