pile 1007 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ako neko ima vreću idealna bilan15L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Avgust 17 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguće da nema na KP......bilo milion oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, BaneVuk58 je napisao: Zar je moguće da nema na KP......bilo milion oglasa Ima ali samo bas velike kao i u dechatlonu,nekada je bilo onih iz luisa i bile su bas povoljne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8162 Napisano Avgust 17 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, pile je napisao: Ima ali samo bas velike kao i u dechatlonu,nekada je bilo onih iz luisa i bile su bas povoljne Ja imam od 40 ali kad je polu prazna ja je smotam više pa nisu nešto prevelike.....od viška glava me boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9956 Napisano Avgust 17 Ne silazi, 2311 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @djolji je radio ovakve vreće, čini mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 18 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/topic/190831-torbica-za-crash-bar-pvc/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 8. 2024. at 18:46, BaneVuk58 je napisao: Ja imam od 40 ali kad je polu prazna ja je smotam više pa nisu nešto prevelike.....od viška glava me boli U potpunosti si bio u pravu danas mi je stigla 20L i bas dosta je manji prostor od 30l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...