gixxer750/94 726 Napisano Avgust 13 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zapao me je za oko jedan samsung na KP, ali prodavac nije ocenjen pa me zanima ako ima neko iz Backe Topole ko bi mi uzeo mob ako resim da ga kupim jer nebih da rizikujem. Samsung s21 5g ultra violet gold - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Telefon je bukvalno kao nov, ne postoji ni najmanji trag koriscenja, zenin telefon koji... Naravno moze i neka sugestije, gledam da kupim neki mob sa boljom kamerom, 8 telefona u kuci a nijedan ne slika nista posebno, gledam i mate 40 pro, samo. me odsusto gugl servisa odbija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Avgust 13 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I da pitam posto nemam pojma, jel ovo obican s21 ili ultra? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2573 Napisano Avgust 13 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Msm da je ovo s21 fe. Za s21 je veliki. S21 je mali telefon. Svakako nije. ultra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2573 Napisano Avgust 13 (promenjeno) Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Edit: Ima 8 gb rama. Ovo je s21 Ovo je ultra. Savet, posto trazis ultra. Ultra ces prepoznati po vecem broju kamera, po "olovci", a kad zagledas u kamere ima jednu sirokouganu, lici na cetvrtasto socivo, kameru. To ti je onako na brzaka. Da se ne prevaris. Sad, pazi, ima mnogo kineza i "dubai" modela. Ne kupuj od nepoznatih Promenio Avgust 13 član MaxiS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Avgust 13 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa oglasa je običan S21. Ovo sa slike iz poslednjeg posta su Note 20 Ultra levo i S21 ultra desno. S21 ultra nema olovku, ovo sa slike je dodatna i nema mesto u telefonu, to je ubačeno od S22U kad je upokojena Note serija. Ta "četvrtasta" kamera nije širokougaona (široku ima cela serija) već periskop zoom kamera. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Avgust 13 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci, skapirao sam da gledam note 10 plus i note 20, kapiram da do 260,270 evra tesko cu naci fon sa boljom kamerom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...