Jump to content

Moto Zajednica

BMW R1200GS 2010 na prodaju

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 146 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS 2010
1 hour ago, Skittles said:

Fotografije iz prvog posta - Stratište kod Jabuke?

Ili je ipak Stratište kod Pančeva? 

Jeste, tu je.

• Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Aktuelno i dalje. Mislio sam da, pošto je GS, da će da se proda u roku od odma (ja sam ga kupio 2 dana nakon što se pojavio na oglasima). Ne samo da se nije prodao, nego niko i ne zove.

Da li je moguće da nema zainteresovanih za ovaj motor, a svaki drugi motor na ulici je GS? Razumeo bih da ljudi dođu, pogledaju pa ne kupe - to bi valjda značilo da je motor loš. Ali kod mene još niko nije bio, a motor odličan i sa finom opremom. Zdrav, prav, potpuno ispravan, odlično vuče i još bolje koči. 

• BJB Maxi Scooter Club, 546 postova
  • Motocikl: AA500

S obzirom da su ti fotke odlične (to je uglavnom prvi problem) i da motor izgleda dobro na njima, ostaje cena :) 

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC
pre 50 minuta, AcaKLR je napisao:

Aktuelno i dalje. Mislio sam da, pošto je GS, da će da se proda u roku od odma (ja sam ga kupio 2 dana nakon što se pojavio na oglasima). Ne samo da se nije prodao, nego niko i ne zove.

Da li je moguće da nema zainteresovanih za ovaj motor, a svaki drugi motor na ulici je GS? Razumeo bih da ljudi dođu, pogledaju pa ne kupe - to bi valjda značilo da je motor loš. Ali kod mene još niko nije bio, a motor odličan i sa finom opremom. Zdrav, prav, potpuno ispravan, odlično vuče i još bolje koči. 

Nema to veze sa GS-om, ne kupuje se još uvek ništa, čim ogreje sunce aktivnost oglasa poraste... ali kreće polako, uskoro će da otopli :)

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

10 hours ago, andrej. said:

S obzirom da su ti fotke odlične (to je uglavnom prvi problem) i da motor izgleda dobro na njima, ostaje cena :) 

Jedan kratak period u toku studija sam radio sa rođakom na buvljaku, i kada se neka roba ne bi prodavala duže vreme, on bi podigao cenu i kroz kratak period bi otišla. Možda da probam tu taktiku? 🤔 

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1
  • Podržavam 3

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja