sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 7, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodajem 10 nedelja stare mačiće ,3 ženke i jedan žuti mužjak , roditelji od vrhunskih svetskih linija mnogobrojnih internacionalnih šampiona u rodovniku, dozvolama za reprodukciju. Potpuno zdravi, test svih generacija iz rodovnika na genetske bolesti. Odnegovani sa ljubavlju uz danonoćnu brigu, van kaveza , potpuno socijalizovana. Prodaje se isključivo ljubiteljima uz uslove da držanje persijskih mačaka. Cena povoljna, saša novi sad 0641352299 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7402 Napisano Avgust 7, 2024 Drug član, 3079 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...vrhunski? Kolko dugo se kuvaju? Rerna na 200' ili mož i na manje pa celu noć.. Nisam probo. PS. Kakvi čupavci 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 18, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ga tata,narandžaste oči Promenio Avgust 18, 2024 član sasa ns 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6214 Napisano Avgust 18, 2024 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Joj, mene stra' od ovih 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5607 Napisano Avgust 19, 2024 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, sasa ns 1 je napisao: evo ga tata,narandžaste oči Jbt veci od mojih kerova. Meni Beca 3 ipo kile ahahahaha. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 28, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodata je siva ženka i žuti mužjak- cena pala na samo 150 e što je totalno džabe za kvalitet i cene od pre par meseci ili par decenija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1007 Napisano Avgust 31, 2024 Zainteresovan, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kul da imaš da sedi na prozoru i da gleda u prolaznike, ili u komšije. Simpa su skroz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Septembar 13, 2024 (promenjeno) moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 8. 2024. at 17:11, sasa ns 1 je napisao: prodata je siva ženka i žuti mužjak- cena pala na samo 150 e što je totalno džabe za kvalitet i cene od pre par meseci ili par decenija Koliko je parenje, moja mrnjauce po ceo dan pa... Promenio Septembar 13, 2024 član bdada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 13, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan 100e Promenio Septembar 13, 2024 član sasa ns 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 13, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bdada je napisao: Koliko je parenje, moja mrnjauce po ceo dan pa... Pre 3 sati, bdada je napisao: Koliko je parenje, moja mrnjauce po ceo dan pa... 100e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Septembar 13, 2024 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, sasa ns 1 je napisao: 100e Neka mrnjauce, proci ce je 2 20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 13, 2024 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan neće,to je problem,biće 2-3 puta uzastopce po 7 dana onda se hormonski smiri neko vreme pa opet ponovo pa sve tako dok se ne upari.A kad rodi onda posle 3 meseca sve iz početka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Septembar 13, 2024 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, sasa ns 1 je napisao: A kad rodi onda posle 3 meseca sve iz početka majko mila, da se cera nije vezala toliko zaboravio bi zatvoriti vrata, kuku meni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8812 Napisano Septembar 14, 2024 4_tocka_i_karoserija, 1927 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sterilizacija je jeftinija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9960 Napisano Septembar 14, 2024 Drug član, 1035 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Neka mrnjauce, proci ce je Pijem kafu i čitam...zagrcnuo sam se i ne mogu stati da se smejem Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Septembar 14, 2024 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zaludan je napisao: Sterilizacija je jeftinija Kazu da se ugoje puno a svakako je bolje da se jednom omaci pa onda, tako procitah. Nije ovo skupo sto kolega kaze, to su cene, nego je cimanje dva puta (nosi se kod macora) a i manje je maca placena , svakako imacu u vidu za ubuduce, lep je macor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9960 Napisano Septembar 14, 2024 Drug član, 1035 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Vidi tako to kreće (ne pitaj kako znam). Maca se omaci i sve lepo isplanirano mačići se planiraju prodati ili pokloniti kako god. I onda dođe termin da se rastanete sa mačićima i tu nastaje problem. Ti zauzeo čvrst stav da mačići moraju da odu a deca imaju milion razloga da moraju da ostanu,ne baš svi al barem dva. I tako nastaje borba u kojoj ti kakav god da je ishod gubiš. Ako svi odu deca su povređena i ti se osećaš jadno jer si ti tome razlog a ako ostanu opet se osećaš jadno i izmanipulirano. Tako da rešiš da si principijalan u svom stavu i nedugo zatim sa probudiš u kući sa 5-6 mačaka Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Septembar 25, 2024 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Taman malo smetnu misli kad maca juce poce opet da mrnjauce, bas kako je sasa (malim u znak secanja na stil) gore opisao. Persijske macke su dosta tise od ostalih vrsta a mjaukanje kada je u teranju je drugacije, prvi put smo misli da je bolesna jer je nekako tuzno, ovo sada mi je jos tuznije, svaki mjauk me podseti na kolegu. 2 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...