Dejan_Munja 7 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ja sam Dejan MUNJA Miric. Iz kG-a sam. Vozio sam taxi 3 godine ovde u KG-u sada sam bez posla trenutno, gledam da nadjem neshto bolje placeno ili u svojoj struci kao Automehanicar. Imam 23 god. Imam samo B kategoriju za sada ali znam i kamione da vozim samo nemam kategorije za njih. Povuko sam na ujaka shto se tiche kategorija. Sladja voznja bez dozvole hehehe Chesto posecujem moto skupove i zurke ( evo bash idem sada za pozarevac 7 februara). Nisam se ranije prijavljivao zato shto nisam imao NET. Ova goveda iz SBB-a su mi prekjuche ugradila a evo tek danas je proradio. Sa foruma poznajem Vojakis-a, Stomakliju i MZ (deda Mihac ) A bigbad evo ga do mene on me je nagovorio da se registrujem. Nadam se da ce mo se druziti nadalje i da cete moci da iskoristite moju struku u nekoj situaciji. Ako budem mogao pomocicu kako znam. Rodjen sam na zadnjem sedishtu fice ;D PS: Nisam bio jedan od onih "ludih" kamikaza taxista kojih se svi boje uvek sam vozio po PS-u. Da se zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan_Munja 7 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdravima, josh uvek shvrljam po forumu... privikavam se kako radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 4, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, dobrodosao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Desi Dejane derperu jedan, jesi skapirao kako radi forum? Ako ti neshto nije jasno pozovi me da ti objasnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo imenjace Pozdravi Stomakliju i Mz-ejca kda ih vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 5, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 4 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Munjo i dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22577 Napisano Februar 6, 2009 Integrisan, 9674 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao . dosta kragujevcana se prijavilo u zadnje vreme ;D Cim registrujem (sto ce biti narednog meseca) motocikl predlozicu okupljanje cisto da se upoznamo. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Što više vremena provedeš na BJB pre ćeš kupiti motorče Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Gonzo 0 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: kragujevac-lekina bara Motocikl: suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Munju i dobro nam dosao! Takodje, podrzavam Nenadovu ideju o okupljanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...