mx7safe 0 Napisano Jul 29 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,naime interesuje me da kupim cross/supermoto motor koji bih da registrujem.U obzir takodje dolaze i dualsport motori koliko sam upoznat postoji nova honda crf300l koja moze da se registruje kod nas.Trenutno me najvise interesuje nova yamaha wr250f.To je cross motor koji ima far i zadnje svetlo ali ne poseduje migavce i ram/drzac za tablicu kao i zvucnu signalizaciju.Mene interesuje da li bih ja mogao da dodam migavce i ostalu zvucnu signalizaciju i taj drzac za tablicu i time da registrujem motor.Motor bih kupio od nekog od dilera yamahe u srbiji.Naravno stavio bih svakako gume za ulicu odma posto bih da ga pretvorim u supermoto.Znam da husquarna ima supermoto modele medjutim ja ne bih da vozim nesto preko 350 kubika.U sustini moje pitanje je mogu li nekako pretvoriti novi wr250f u legalan motor koji moze da se registruje i da li ima neka legalna alternativa do 350 kubika od drugih brendova.Hvala unapred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Christofer 18 Napisano Jul 29 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za wr250f nisam siguran da li se moze registrovati, to proveri. KTM exc350 ili exc250 (ili alternatiiva u vidu Husqvarne Fe ili Gasgas-a) mogu da se registruju, uz njih dobijas sve potrebno, a 2 godine nemas tehnicki sa novim vozilom. Posle msm da moras da vratis sve fabricki ( tipa 21 i 18 gume), ne mozes da ostavis 17ke. Kros motore ne mozes da registrujes, samo enduro. Ili kupi fabricki supermoto neki tipa KTM smcr690 ( ili opet alternative od Husqvarne ili GasGas-a - samo biraj boju).Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Jul 29 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Beta? Ja imam 350rr, legalna registrovana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Jul 29 (promenjeno) Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na oglasima YZF450 2006. registrovanu 3000e https://www.polovniautomobili.com/motori/24377003/yamaha-yz? Promenio Jul 29 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...