kovac85 38 Napisano Maj 7, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno da ovako dobar motor sa dosta opreme i sa 0din ulaganja u njega nije još prodat...vozio sam ga 2dana i extra je malo troši, a prava je šmekerica za grad. Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1681 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan motoric Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 11, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodao posebno sissy bar i nosac torbi? Ako bi, koliko trazis? Shadow vec imam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1681 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodao posebno sissy bar i nosac torbi? Ako bi, koliko trazis? Shadow vec imam.... imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1681 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan produzetak za viljuske (pun materijal) stop svetlo (metalno kuciste) DPM inace cena svetla na www.deprettomoto.com je verovali ili ne 156eura :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1797 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1034 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je offtopic, ali ovaj motor sam video bas juce i i ja i komsija (onaj taksista sto me je dovezao, vozi inace r6) smo se odusevili kako izgleda motor, a i ja i on gledamo inace samo ove plastikanere... tako da sta da kazem kada smo obojca poceli da buljimo i komentarisemo motor, jednom dobro izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1681 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan moze i bez naslona,nosaca bisaga,tablice o kvalitetu DPM opreme se uveriti na www.deprettomoto.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgood 0 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: bmwf800gs Prijavi odgovor kao problematičan moze i bez naslona,nosaca bisaga,tablice o kvalitetu DPM opreme se uveriti na www.deprettomoto.com Posto je sissy bar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima lep trans alp 97> moze zamena Humhhhh.. Baš me kopka ovo.. Nisam vozio nijedan veći motor osim svog Transalpa, totalno sam u nebulozi.. Kako li bi meni taj tvoj pristajao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan za sve zainteresovane a i nezainteresovane motor se moze danas pogledati u Batajnici na drag-u oko 11.30h........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1681 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra smo na tom cuvenom skupu u Sapcu ako Bog da pa mozete da ga pogledate slobodno neujedamo ja i shadow-ka.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1681 Napisano Maj 24, 2009 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan SHADOW je otisao u zameni za novac Evropljana ;D ko je trazio legalan kastom sa 600e opreme i 17000km za 3300e ,a imao je pare bice mu zao. motor na 110km/h na auto putu 300km prosek 3,7l :o MOZE LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Maj 24, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan e sada da častiš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1681 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan e sada da častiš moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...