Jovan Ristic 5589 Napisano Jul 25, 2024 Ne silazi, 4948 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema uopšteno za V-Strom 800DE i V-Strom 800, ali ne nađoh temu samo za V-Strom 800. Ukoliko postoji, neka neko od admina prebaci ovu temu. Euro Sumar je još pre određenog vremena na test ustupio svoj demo V-Strom 800, putni. Negde je nesretno kršten V-Strom 800RE, ali mu je zapravo oznaka V-Strom 800 (bez RE). Reč je o verziji prilagođenoj za asfalt sa kraćim hodom ogibljenja (150 mm napred i nazad), sa snažnijim kočnicama (nissin četvoroklipne kočione čeljusti i diskovi prečnika 310 mm), livenim felnama (110/80 19" napred i 150/70 17" pozadi). Odlično odrađen motocikl! Lakoća sa kojom ulazi u krivine i drži putanju je sjajna! Jedina zamerka po tom pitanju odlazi na mrtvi Dunlo D614 koji nit daje dobar povratni osećaj niti ima dobro prianjaje, što se i dokazalo na testu zaustavnog puta. Koliko god da sam se trudio da doziram kočnicu, ABS se aktivirao (ABS nije preosetljiv) i produžavao zaustavni put inače cenim da bih sa 80 - 0 kmh sveo na 20 metara. Agregat odličan, ima vibracija na konstantnom gasu na oko 6.000 obrtaja, ali mi nisu nešto trnule ruke ili slično. Da ne dužim ovde, sve utiske sam sveo u tekst: Suzuki V-Strom 800 - Dostojan naslednik V-Strom generacije - BJBikers.com BJBIKERS.COM Kako bismo proverili tvrdnje, firma Euro Sumar na test nam je ustupila Suzuki V-Strom 800 sa kojim smo prešli ravno 1.000 km. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 358 Napisano Jul 25, 2024 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je tema o VStromu, ali cesto ga porede sa Transalpom. Da li si imao priliku da vozis TA i ako jesi, kako bi ih uporedio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5589 Napisano Jul 25, 2024 Ne silazi, 4948 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Kursulla je napisao: Znam da je tema o VStromu, ali cesto ga porede sa Transalpom. Da li si imao priliku da vozis TA i ako jesi, kako bi ih uporedio? Nisam imao priliku da vozim. Nemamo saradnju sa Deltom, tako da će test Transalpa nažalost morati da izostane. Možda evenutalno ako sa Stojanonvim dogovorimo saradnju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 358 Napisano Jul 25, 2024 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Jovan Ristic said: Nisam imao priliku da vozim. Nemamo saradnju sa Deltom, tako da će test Transalpa nažalost morati da izostane. Možda evenutalno ako sa Stojanonvim dogovorimo saradnju. Steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
2W_Adventure 2 Napisano Jul 26, 2024 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: V-Strom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Tekst je odličan, ali meni bitna stvar nije spomenuta, na navedenom 800RE imam već 4000Km i meni najveće greške su užasno grijanje desne noge, u vožnji kroz grad 2/3 brzina... Te sjedalo nakon običnog pranja vrtnim crijevom ostaje po par dana mokro, znači nije nepropusna tkanina ili šav! Što se tiče zaštite od vjetra stvar je kao i na prethodnim stromovima Loša ali aftermarket vizir to rješava. Lp Promenio Jul 26, 2024 član 2W_Adventure Pravopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
2W_Adventure 2 Napisano Jul 28, 2024 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: V-Strom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/o1PYXVrCL3g?si=ShVhOahFDTnXGman Čisto moje gledište na motor nakon 4000 kilometara.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2466 Napisano Jul 28, 2024 Drug član, 1051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Tekst je odličan, ali meni bitna stvar nije spomenuta, na navedenom 800RE imam već 4000Km i meni najveće greške su užasno grijanje desne noge, u vožnji kroz grad 2/3 brzina... Te sjedalo nakon običnog pranja vrtnim crijevom ostaje po par dana mokro, znači nije nepropusna tkanina ili šav! Što se tiče zaštite od vjetra stvar je kao i na prethodnim stromovima Loša ali aftermarket vizir to rješava. LpA ako se sve sabere i oduzme i dalje je dobra kupovina, zar ne?Koliko sam gledao kroz klipove ti spadaš u visoke ljude? Ja sam 181 i vozio sam Stroma skoro 300km i nemam problem sa zaštitom od vetra još sam to vozio sa jet krš kacigom.Naravno, bolje bi bilo da sam imao kappa onaj veliki vizir.Motor se vozi kao bicikla, snage (za moj pojam) ima na pretek i da nema TCS 80% su šanse da bi poljubio beton Što se tiče sedišta sutra ubacujem demo motor na pranje čim stignem na posao pa da proverim ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
2W_Adventure 2 Napisano Jul 28, 2024 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: V-Strom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, slobasuper9 je napisao: A ako se sve sabere i oduzme i dalje je dobra kupovina, zar ne? Koliko sam gledao kroz klipove ti spadaš u visoke ljude? Ja sam 181 i vozio sam Stroma skoro 300km i nemam problem sa zaštitom od vetra još sam to vozio sa jet krš kacigom. Naravno, bolje bi bilo da sam imao kappa onaj veliki vizir. Motor se vozi kao bicikla, snage (za moj pojam) ima na pretek i da nema TCS 80% su šanse da bi poljubio beton Što se tiče sedišta sutra ubacujem demo motor na pranje čim stignem na posao pa da proverim ovo. Da, dobra je kupovina, ovo su samo neke sitne mane... Osobno da ovo znam i da ga ponovo idem probati prije kupnje opet bi me motor dobio.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18573 Napisano Jul 28, 2024 Integrisan, 5554 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa stromom bi poljubio beton da nema tcs? Zasto? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2466 Napisano Jul 28, 2024 Drug član, 1051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Zato što u 3 i 4 pali TCS.Ja ne pucam od iskustva i vozim ga često u B modu zato što je na A mogu gas nervozan. Neko ko nema nekog iskustva sa motorima od oko 100konja može doživeti da mu u 2 ili 3 izleti u krivini ako se ne pripazi sa gasom. Posebno ako je asfalt malo glatak itd...P.S. ovo sam ja. Ponavljam, nemam preteranog iskustva i vozim poprilično defanzivno. (Ne kao baba ali ono, plašim se) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...