pero rep 127 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan potreban lanac 630 88 linkova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 4, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan daj tacan model/godiste motora pa cu ti pronadjem nesto... 630 je tesko naci ja sam narucivao iz nemacke sa jednog sajta... imam kod kuce link... bilo je povoljno i salju za srbiju... ako se dobro secam proizvodjac je bio regina... jedino sto sam ja narucivao set, sa sve lancanicim... pusticu ti link samo mi reci podatke da ne bi morao da se patis posto je malo zbrkan sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 4, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan sajt: http://www.teilweise-motorrad.de/gebrauchtteile/ pa dole levo Zubehör u. Verschleißteile --> Kettensätze (za set lanca i lancanika) --> pa biras proizvodjaca motora --> pa model motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod nas u Guevari DID-ov lanac 630. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan daj tacan model/godiste motora pa cu ti pronadjem nesto... 630 je tesko naci Hvala u svakom slucaju.Javljam cim budem video sa prijateljom, za njega je inace je za Kawu z 750 85. god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj uzimati 630 jer je koliko se sjećam dosta skup !!!! Mislim da više isplati uzeti set 530 ! 630 lanac je napravljen u vrijeme kad materijali nisu bili još na današnjem nivou pa je bilo potrebno napraviti jači lanac za tada, jače motore. Ja sam platio za Hayabusu DID-ov set 220 € i to je njihov najjači model ( ZVM 2 ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Veruj i ja sam mu to predlagao ali sam zaboravio da sam mu pre izvesnog vremena prodao nove lancanike 630.Usvakom slucaju hvala ipozdrav za Sisak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 5, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Kettensatz (Regina-Chain), 630 ORS ; O-Ring, L: 84 ; Zähne 13/33 , Kawasaki Z 750 E, BJ:80 - 87, Preis: 129,00 EUR **************** ili u prevodu: Set lanac+lancanici - Regina - 630 O-ring, 84 linkova, lancanici 13 i 33 zuba , za Z750E proizvodnje od 80 - 87 god 129eur E sad da li je to bas taj model kave? posto vidim da trazis 88 linkova... ili je menjan prenos ili nije bas isti model... u svakom slucaju, ovo je jedino sto imaju. Ali eto, sad je neko spomenuo Geevaru... na njih sam i zaboravio, a verovatno ces naci kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan NADJENO HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...